lørdag 22. august 2020

Sommerens beste minne


Det er ei uke igjen av sommeren nå, og har du ikke skaffet deg et skikkelig sommerminne ennå, så begynner du å få det litt travelt. Jeg har mange gode minner denne sommeren, minner å tenke tilbake på når det blir lange kalde vinterkvelder.


Patran jobbet både lørdag og søndag, så det ble noen timer på Røsholmstranda. Ikke hadde jeg med meg fotoapparatet heller, så det var kun slaraffenliv. Begynner egentlig å nyte litt sånn slaraffenliv... Bare vinglasset som mangler nå... men det er ikke noe jeg har inærheten.


Mandag var det en hard start på jobb etter ei ukes ferie. Det var ikke fult så mye å ta igjen som jeg hadde regnet med, men det skal litt mer enn en dag til at jeg er ajour igjen. Men nå er det vel ikke mer fri før det er jul. Må nok sette meg ned for å få tatt de to siste ferieukene mine også. Men ingen konkrete planer ennå.


Natt til tirsdag tok det lang tid før jeg sovnet. Jeg ble liksom lys våken når jeg hadde lagt meg, så jeg leste litt, men det hjalp ikke på trøtten. Så når jeg kom hjem fra jobb ble det en times dubb på verandaen, før det ble en runde i havna med hundene. 


Onsdag hadde jeg det beste sommerminnet denne sommeren, så langt i alle fall. Etter jobb ble det en runde i godt selskap i Drammen. Det ga mer smak for å si det sånn. Kanskje det blir ei hand å holde i gjennom en lang vinter i år.


Torsdagen ble en tankefull dag med litt mangel på konsentrasjonen, men dagen gikk veldig raskt og jeg ble sånn nogenlunde ajour med det meste jeg hadde tenkt. På kvelden ble det en runde i havna med hundene og jeg fikk vasket litt klær. Så da er det bare å vente på helga! Fredag morgen er en fryd på jobb, resten av dagen bøttet regnet ned, så da var det bare å kose seg inne med fyr i ovnen. 

Lørdag var det handletur i Hønefoss, for jeg kom ikke på at jeg skulle ha handlet før jeg var halvveis hjem fra jobb i går. Hadde tenkt å ha med Mounty og Tessy på en runde i byen, men Monuty ville i hundegården da jeg lukket opp bilen, så da ble han erstattet av Bella. Når jeg kom hjem fikk de tre andre en runde rundt om hengebrua. Etter middag ble det en lang dubb på verandaen, så det trengte jeg sikkert. 


Nå som sommeren er på hell, hva er ditt beste minne fra sommermånedene?


1 kommentar:

  1. Jag håller tummarna för att du ska få hålla den där handen hela vinterna och mycket längre än så :D
    Mitt bästa sommarminne är när jag och sonen tog oss upp på Åreskutans topp. En helt perfekt dag med bästa vädret i ett underbart landskap :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...