tirsdag 18. mai 2021

Nitelva rundt

nitelva

I helga var jeg en liten tur hos Merethe og Marius. Det var litt ruskevær, men når jeg spør Marius om han kunne tenke seg å gå en liten runde, er han ikke vond å be. Jeg og Marius er vel litt mer aktive enn Merethe, så heller vil sitte hjemme å strikke litt enn å være med oss på en runde i ruskevær.

henglås på bru

Når vi parkerte så hadde det sluttet å regne, så vi la i vei i bare genserne. Må jo være litt optimist, og bære på noe er ikke noe særlig når man er på tur. Turen ble på snøtt to timer og hele tiden var det oppholdsvær. Godt fornøyd med det.

skjetten

Vi har gått denne runden en gang tidligere, da hadde vi med noen hunder og Merethe. Det er hele fire år siden vi gikk langs Nitelva sist. Så om du er interessert i noe fakta om området kan du klikke inn på den linken.

hvite blomster

Planen var opprinnelig å dra til et sted med stolper, men siden det er så mye pollen i lufta ennå i skauen, så ble det til denne runden isteden. Men her fantes det ikke en stolpe i nærheten. Det er lenge til den sesongen er over, så det er ingen hast. Hittil har jeg plukket 88 stykker, så jeg er langt forbi antallet i fjor.

lillestrøm

Flotte turstier som gjør at en kan velge hvor langt en skal gå, man fortsetter bare til neste bru om man ikke vil gå en kort runde.

skulptur

Den delen som går langs elva i parkområdet har skulpturer for enhver smak, andre siden av elva er det en god del bedrifter, så der er det ikke pyntet opp.

hagemøbler

Det er bare å slå seg ned for en hvil om du føler for det. Disse stolene har samme størrelsen som de i Drammen. Kanskje det er samme kunstneren?

optimist skilt

Marius er imponerende til å dukke unna linsa når vi er på tur, så jeg fikk ikke lurt han med på noe bilde denne gangen heller. På vei hjem igjen plukket vi med oss et par pizzaer fra Peppes i Lillestrøm. Så ble det kos resten av kvelden, før jeg dro hjem til hundene igjen. De var godt fornøyde med dagen de også, de hadde fått utdelt en dose slaktebein fra gris som de hadde gnagd på mens jeg var borte.
4 kommentarer:

 1. Trevligt att du fick sällskap och vilken tur ni hade med vädret. Att det är grått och mulet gör inte så mycket bara det inte regnar.

  SvarSlett
 2. Ja, da hadde du flaks med været. Her kom det 22vmm i dag i et fryktelig tempo. Hagl, tordenvær og masse regn. Nå vil jeg ikke ha mer regn...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror det er ganske mange som er enige med oss om den saken. Jeg vil ha god varm sommer jeg nå.

   Slett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...