fredag 7. mai 2021

Fem en fredag #18 Hänt i veckan

rødstrupe

Rødstrupe er det ikke mye av her, men innimellom så kommer det et par seilende. Siden jeg hadde med meg begge kameraene når jeg var på hengekøyeturen, så fant jeg ut at på det kamera jeg ikke bruker noe særlig så hadde jeg jammen tatt en del bilder som hadde forblitt på kamera og ikke blitt sett på tidligere. Så i dag får det bli noen bilder med snø, blir jo for ille om man skal gjemme de helt til neste vår.

pusekatt

Fem en fredag med Elisa Matilda . Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Da er det bare å slå seg løs på dagens spørsmål... Disse spørsmålene minner igrunn mye om søndagsinnleggene mine. En liten kort oppsummering av uka som har gått.

svart katt

Vad i veckan fick dig att längta efter något?
Jeg lengter etter at det skal tørke opp ute så hundene ikke tar med seg så mye grus og søle inn. Lengter etter sol og varme så en får litt sommerfølelse snart. Etter kalenderen er det tre uker til sommer og sol, bading og isspising på verandaen. Varme sommerkvelder med ei god bok mens sola senker seg.

pusekatt

Vad i veckan fick dig att sakna något?
Jeg savner noen å dra på tur med, noen som foreslår at vi kunne finne på noe sammen ute. Noen som hadde litt fantasi og kunne komme med forslag jeg ikke har tenkt på selv.

Pus katt

Vad i veckan gav dig lyckokänslor?
Overnattingsturen i hengekøye. Lang tur i skauen på ukjente stier. At drivhuset snart er et skikkelig drivhus og ikke bare et reisverk.

svart katt over veien

Vad i veckan fick dig att fundera?
En snapchat som dumpet inn en kveld som nektet meg å tilbringe tid med en annen. Jeg har aldri valgt turkamerater til noen også skal noe bry seg med hva jeg gjør. Om noen ikke liker en person så er det ingen grunn til at jeg ikke kan omgås denne personen. Jeg har tross alt passert 18 år og kan gjøre hva jeg vil. Alt i livet består av valg, vi velger konsekvenser av våre handlinger. En avveining, er det verdt det?

pusekatt

Vad i veckan fick dig att vilja testa något nytt?
Fra søndag til mandag hadde jeg min første overnattingstur ute under åpen himmel i hengekøye. Det er visse fordeler med hengekøye. Man slipper unna alle kryp som befinner seg på bakken om natta, mus, orm og endel biller. Men ulempen er at man må sove på ryggen, helt rolig. Lettere usikker på om jeg skal gå for en natt til i hengekøye seinere i år, eller om jeg skal fortsette i telt. Men flere netter ute blir det helt klart i sommer.

Ha en flott helg!

8 kommentarer:

 1. Fina bilder. Växthus tänkte jag på förr, men det blir nog inget, har lite frukt och bär på vårt lilla berg.

  SvarSlett
 2. Vad härligt att sova ute i en hängmatta! Något man borde prova. Annars är längtan stor nu efter sol och värme! Ha det gott!

  SvarSlett
 3. rödhaken är en så trevlig fågel. vi har den i vår trädgård. jag skulle alla gånger falla ur hängmattan. sover inte på rygg

  SvarSlett
 4. Alltså jag trodde att du skojade när jag läste om hängmattan. Att övernatta i en hängmatta när det är mera än 20 plusgrader kan jag tänka mig utan problem, men i det här vädret - nej tack! Är nog ingen viking;-)

  SvarSlett
 5. Vi är många som längtar efter sol och värme! Väldigt fina bilder du visar! Min yngsta dotter har växthus och odlar ganska mycket.
  Allt gott!

  SvarSlett
 6. Hei! Vi får stadig flere rødstruper i hagen. De er hjertelig velkomne. Jeg liker så godt
  bildene av katter som er på tur. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 7. I so love kitties and pups. They always make me smile.

  Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a purrfect Feline Friday and weekend. ♥

  SvarSlett
 8. Lovely kitties. My cats used to walk around our fields with me.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!