søndag 23. mai 2021

Uka som gikk #20

svale

Ukens tanker
Svalene er kommet, da er det sommer!

løvetann

Om det ikke blir noen blomster i drivhuset så er det noen utenfor drivhuset. Ikke akkurat gartnerens drøm, men blomst er blomst, er det ikke det de sier.

rose

For å friske opp litt på verandaen kjøpte jeg med meg ei rose etter jobb på torsdag. Vinstrafestivalen i juli var blitt avlyst, så da tenkte jeg at Kjersti fortjente en liten oppmuntring på jobb. Så da ble det en rød rose på henne og ei hvit på meg.

potespor

Noen har sagt at det ikke er noe vits i å være sammen på grunn av at man har en fortid sammen. Man skal være sammen fordi man har en framtid sammen.

Ukens favoritt dag 

trane

På vei til jobb onsdag morgen var det en enslig trane som gikk på jordet. Jeg stoppet og hadde så flaks at jeg fikk opp kamera og fikk tatt noen bilder før den fant det for godt å ta vingene fatt. 

harepus

Et par dager etter satt en harepus å beitet på et annet jorde, så nå mangler jeg bare å få tatt bilde av en elg i vår. Den kommer nok i jordekanten hjemme bare åkeren blir litt høyere.

jordbær daimkake

Eller kanskje det var tirsdag når det var daimkake, jordbær og minivanbakkels i lunsjen på jobb. Eller når batteriet til den gamle pc'n min kom i posten, så jeg slipper å være avhengig av ledning til en hver tid. Det var slett ikke så dyrt på pcbatterier.no.

Ukens nedtur 

løvetann

Plenklipping er ikke min favorittsyssel og nå ser jeg at jeg absolutt burde starte plendyret for første gang i år allerede. Det har jo vært så kaldt, men ikke kaldt nok til at plenen ikke vokser ser det ut til. Countryfestivalen på Vinstra til sommeren er avlyst igjen, eller utsatt da som de kaller det. Vurderer vel kanskje å bare ta ei overnatting så jeg får noe ut av depositumet som er betalt inn, eller få igjen pengene. Begynner å bli usikkert på om hoteller overlever en lengre nedstengning i sommer også. Gjør de ikke det er pengene tapt. 

leonberger

Gartnerhjelpa i fult firsprang!

pilfink

Ukens arbeid 
Litt hardt å komme igang etter ferie dager, men man kommer raskt inn i den gamle tralten igjen. En måneds tid til nå, så er det jammen ei ferie uke til som skal tas. Tar litt tid å komme ajour etter noen dager hjemme, for alle andre jobber på. Men iløpet av uka ble jeg rimelig ferdig med det jeg skulle.

hare

Ukens opptur 
Verandadøra ble skiftet, så nå er jeg kvitt begge hengelåsene som ble montert i vinter. Ytterdøra er det en stund siden jeg fikk ny lås på, så den har fungert siden påske omtrent. På tirsdag ble altså verandadøra også byttet. Ulempen er at nå er det full ettermiddagssol inn i stua igjen, men det er vel ikke så lenge en har reine vinduer med de firbeinte i hus.

leonberger

Ukens generelle tips 3 kommentarer:

  1. Vilka superfina bilder du fick på svalan, harungen, tranan och så klart på Bella :D De andra bilderna är också fina men det var djurbilderna jag fastnade mest vid.

    SvarSlett
  2. Beautiful shots and I love the dessert plate. That's looks ever so yummy.

    Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

    Have a fabulous Happy Tuesday. ♥

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...