tirsdag 11. mai 2021

Svindel i kjærlighetens navn

 


Kjære leser. Denne boken startet som skriveterapi i dagboksform etter jeg ble grovt bedratt og svindlet av daværende samboer. Boken besta.r av en salig blanding av tanker, notater og dokumenter jeg har opparbeidet meg underveis fra min tid med svindleren. Jeg har ogsa. med bilder og screenshots fra samtaler med han for a. fa. dere sa. nærme situasjonene som mulig. Underveis gis ra.d og forha.pentlig noen aha-opplevelser i forhold til hva man burde være obs pa. i diverse situasjoner. Spesielt i nære relasjoner blir id-tyverier vanligere, og etter hva jeg har erfart skal du ha en god dose flaks og et særs godt støtteapparat rundt deg om du ikke skal bli sta.ende alene og drukne i økonomisk ruin og psykiske problemer. Ryddejobben i etterkant tilhører ingen, og trykket havner pa. offeret imens svindleren kan løpe uforstyrret videre. Jeg ønsker gi en detaljert skildring av denne type kriminalitet og personen bak som fa.r slikt til, og med hvilke strategier og metoder. Jeg synes det er pa. høy tid a. stanse formeringen av denne form for ondartet svindel. Ma.let med boken er a. dele av mine erfaringer fra en vond tid slik at andre kan lære av min historie og forha.pentlig unnga. a. bli lurt. Jeg ønsker a. forhindre at flere svindlere fa.r herje fritt, og a. hjelpe andre i tilsvarende situasjoner med a. a.pne opp øynene. Hvor fantastisk hadde det ikke vært om e.n setning fra denne boken kunne bidra til at noen der ute er tidlig nok ute til a. oppdage og stanse en bedrager? Det alene har gjort at jeg har skrevet denne boken med stor appetitt.

Når jeg har lest boka sitter jeg igjen med en følelse av at hvordan ting utvikler seg, så er du prisgitt hvem dust du treffer på andre siden av bordet. Om det gjelder kjærlighet, bedrag og kampen mot samfunnet. Jeg ble ikke det minste forundret over mangelen på tiltak i politiet. Vil de egentlig bare sitte på rumpa og få servert ting i fanget uten å legge to pinner i kors?

Absolutt ei bok som er interessant å lese, det er alltid veldig enkelt å være etterpåklok. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!