torsdag 27. mai 2021

Nysgjerrig på stolpejakt?

stolpejakt

Bli med du også da vel, nå har sesongen startet, så gjør du ikke mer innsats enn du foretrekker. Det første du trenger for å være med på stolpejakten er kartet hvor stolpeplasseringene er markert. Kartet eksisterer i to versjoner: fysisk kartmappe eller elektronisk integrert i app. Kartbrosjyren er å finne gratis hos diverse utsalgssteder og institusjoner (dette varierer fra kommune til kommune). I en del kommuner blir kartmappene også distribuert til alle husstander. Stolpejakten-appen kan lastes ned gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass er det bare å komme seg ut å finne stolper. Det er mange stolper å finne fordelt på fire ulike vanskelighetsgrader, finner du alle?

Stolpene har følgende vanskelighetsgrader:
GRØNN – veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol
BLÅ – enkel
RØD – medium
SVART – vanskelig

Hver registrerte stolpe gir deg et lodd i trekningen av flotte premier fra samarbeidspartnere i ditt nærområde. Dine vinnersjanser øker altså med antallet registrerte stolper. Ved å registrere stolpene elektronisk er du automatisk med i trekningen.

* *

Ikke jeg som har laget filmen, men den gir et godt inntrykk på hva dette her egentlig er for noe. Stolpene finnes i skogen og de finnes i byen, de finnes ved fjorden og de finnes i villastrøk. Alt av innhold og funksjonalitet er tilgjengelig etter du har registrert deg. For å laste ned kart og registrere stolper må du være innlogget.

Er det noe du ellers lurer på, kan du finne mange svar på hjelpsiden deres.

3 kommentarer:

  1. Flott - små eller store turer - jeg liker det. Jeg kjenner det fra Sogn og Fjordane ...
    Jeg ønsker deg mye moro.

    SvarSlett
  2. Jag är ju, som du vet, redan frälst och jagar stolpar för glatta livet :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...