torsdag 5. august 2021

Bella på date

 leonberger

Noen tar ansvar her i huset. Siden jeg ikke dater, så fant Bella ut at en date med Georg hadde vært knall bra helgeaktivitet. Hr Yr var ganske medgjørlig søndag ettermiddag, så da var det bare å slenge ut en invitasjon. Etter et par vinglass fikk Georg innvilget tillatelse av Helle til å ta seg en date med utsikt søndag ettermiddag. Når de møtes er det stor gjensynsglede og jammen skal ikke Georg passe litt på henne når vi møtte en annen hund. 

hest

Helle måtte bare ta litt hestestell først, så da fikk jeg kose litt med Follow Me. Skikkelig kosegutt som helst så at jeg kun koset med han og ikke med Chef la Adare. 

stolpejakt

Når vi gikk nedover veien til stien så var det jammen en stolpe. Jeg gikk ikke med kartet oppe, men scannet de vi så langs stien. Hadde jo ikke tid til å følge med på alt heller, for skravla gikk. Helle har jo tross alt hatt ferie denne uka, så litt oppdatering måtte til.


Første stopp etter oppoverbakkene. Det var forholdsvis oppholdsvær etter en liten stund, så det ble varmt med regnjakke og genser. Bare å kle av seg før en gikk videre.

steinsfjorden

Denne stien her har jeg faktisk aldri gått. Det var en passelig ettermiddagsrunde om man ikke har tenkt seg på tur opp til Kongens utsikt. Det var litt utsikt her også.

hytte

Det fantes til og med overnattingsmuligheter langs ruta.

bekk foss

Jeg har jo skjønt at kjærlighetslivets lange tale er noe som folk hopper på og kikker etter beste evne. Når jeg skreiv om singellivets glade dager, så føk innlegget rett til topps over mest leste innlegg siste uka. Om overskriften svarte til forventningene deres er jeg letter usikker på, men et utdypende datingprosjekt er jeg ikke så sikker på om jeg skal begi meg ut på. Så i mellomtiden får Bellas dating prege dagen. Så når jeg drar på ferie neste helg med en slik datingqueen som Bella, da er det lov å håpe på framgang på den fronten. For med en slik sjarmerende liten veskehund er sikker saken i boks innen august er over. Langtidsprosjekter har jeg liksom liten tålmodighet for. De tar jo egentlig bare tid også er resultatet akkurat likt starten.

stolpejakt

Det har vært labert med stolpejakt i det siste, men når det er så varmt eller det regner så er ikke det førsteprioritet hos meg. Planen er å klare alle i Hole i det minste før de lukker for sesongen, så får vi se hvor mange det blir totalt. Men det er nå mange flere enn i fjor i det minste.


4 kommentarer:

 1. Så fine bilder fra turen din! Du får mye mosjon sammen med hundene dine, og får sett mye fin natur. Det er uten tvil vakkert i Norge.

  SvarSlett
 2. Vad bra att Bella sköter datingen så att du slipper :D En fin flirt fick hon till med en stilig och trevlig pojke så kanske kan det bli allvar av den relationen. Fina bilder från er promenad.

  SvarSlett
 3. Way to go Bella. A date can be a good thing and then sometimes not so much. The old adage...You kiss a lot of frog before you find your prince.

  Love going on walks with you.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous Happy Tuesday. ♥

  SvarSlett
 4. Your photos are wonderful. I am happy I stopped by. You weave a nice story here. Thank you for sharing.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!