fredag 20. august 2021

Fem en fredag #33Livsviktigt

havet

Men det er Fem en fredag med Elisa Matilda, I dag kommer jeg hjem fra ferietur, så neste uke har du mye å glede deg til. Jeg har nemlig hatt en helt utrolig flott ferietur med Bella. Om du går inn på Elisa Matilda side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Da er det bare å slå seg løs på dagens spørsmål...

nyperoser

Vad går du alltid utanför dörren med?
Nei si det, det spørs hva jeg skal så tar jeg med det jeg trenger. Jeg kan fint gå ut uten å ha med noen verdens ting. 

Vad inom teknik har förbättrat ditt liv?
PC og internett har gjort livet enklere og ikke minst en stor sysselsetting. Man setter seg ned og skal bare og vips så har det gått mange timer.

Vilket livsmedel är ett måste i skafferiet?
Jeg har ikke noe faste ting. Jeg handler når det begynner å bli veldig tomt, når man liksom ikke får samlet sammen noe til noe å bli mett av ute å tilsette noe annet.

Vad på morgonen gör så resten av dagen blir bra?
Når jeg får våkne av meg selv og ingen maser. En litt rolig start.

Vad är livsviktigt för dig?
Mine dyr og mitt fotoapparat. I løpet av uka jeg har vært på ferie nå så har det bitt i underkant av tusen bilder. Gleder meg til å lage innlegg så jeg får vist dem fra utover i uka.

nyper

Nå skal jeg pakke ut av hotellrommet og legge ut på den siste etappa på vei hjem. Den er på 380 kilometer. Med noen planlagte stopp, så blir det nok kvelden innen jeg er hjemme igjen.

4 kommentarer:

 1. 38 mil er en lang kjøretur. Kjør forsiktig! :)

  SvarSlett
 2. ser fram emot dina bilder. är det en vresros? jag älskar dem, men de anses tydligen vara invasiva. en tyst och lugn morgon är en bra start på dagen

  SvarSlett
 3. Tyst och lugnt på morgonen, en kaffefrukost, sedan går jag igång med dagen.

  SvarSlett
 4. Låter som du haft det bra. Lugn morgon och utsövd är min favorit, mysigt de ggr det blir så.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...