lørdag 14. august 2021

I tilfelle du lurte liksom

 prestekrager

Siden jeg drar på ferie i dag uten pc og lar Merethe styre huset ei uke, så har jeg laget ferdig noen innlegg så du får noe nytt hver dag som du er vant til. Hva jeg gjør når jeg er på ferie og hvor jeg har vært på ferie kan du lure på til jeg kommer tilbake. Men jeg og Bella skal nyte ei uke uten klokke forhåpentligvis, litt enkel mat og en overnatting eller to under åpen himmel, eller hotell...

Dagens innlegg er spørsmål som florerer på nettet for de som ikke har så mye å skrive om, eller prate om når de møter nye folk.

Er du vanligvis tidlig eller sent? 
Jeg er alltid tidlig ute. Jeg liker ikke å vente på folk, all den tiden en venter er bortkastet tid en kunne brukt på så veldig mye annet. 

Hva håper du aldri forandrer seg?
Det meste egentlig, stort sett så er det meste ganske bra. Man trenger ikke å fornye alt som er og lage nye versjoner. Ting som fungerer er det ingen grunn til å oppdatere til noe nytt.

Hva er din drømmebil?
Svart Chevrolet Suburban med sota ruter og felger med mange eiker. Detaljer i crom. Men da må jeg nok bytte jobb for å få råd til noe slikt. De koster litt å bruke også.

I hvilken alder ønsker du å leve?
Jeg vil leve evig. Men alderdommen frister ikke, så jeg må være frisk og sprek til evig tid.

Hva slags kunst liker du best?
Jeg har alltid hatt en svakhet for skulpturer med mange detaljer som du oppdager etter hvert, eller de som er helt enkle og forestiller noe ordentlig.

Hva er den beste måten å starte dagen på?
Uten vekkeklokke slik at en våkner helt av seg selv. At man kan ligge litt i senga uten å måtte opp. At en slett ikke trenger å lukke opp øynene engang, men bare nyte varme i senga og det kalde rommet.

Hva er din favoritt sjanger av bok eller film?
Psykologisk thriller er absolutt de beste. Både av bok og av film. En som har en overraskende slutt som du slett ikke så komme.

Hvor er det mest avslappende stedet du noen gang har vært?
Langt inn på fjellet der stillheten rår. Har du vært så langt inn på fjellet at du formelig hører stillheten? Der det er passe varmt i høstsola så en kan legge seg bakover i lyngen og bare nyte.

Hvilke kjæledyr hadde du mens du vokste opp?
Jeg hadde katt og et lite akvarie når jeg ble litt større. Jeg maset om hest og hund, men det fikk jeg ikke.

Hva er det mest irriterende spørsmålet som folk stiller deg regelmessig?
Folk som spør om det samme to ganger. Hvorfor spør dem om de ikke har nok interesse av svaret til å huske det?


3 kommentarer:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...