søndag 15. august 2021

Uka som gikk #32

flat coated retriever

Ukens tanke 
Det er litt sånn når man har hunder, men må ut om det snør eller regner, blåser eller sola skinner. Men på mandag denne uka måtte jeg si adjø til en trofast følgesvenn gjennom nesten elleve år. Mounty satte et punktum for meg og flat coated retreivere som jeg har hatt siden 1988. En era er over. Men jeg har Tessy som er Merethe sin forhåpentligvis et år eller så til, men hun begynner jo også å bli en gammel dame. 10 år til høsten, hvor har den tiden blitt av?

Ukens nedtur på torsdag

uheldig

Så denne uka har virkelig kommet med gledelige nyheter kan jeg meddele...

Ukens favorittdag 
Det må være fredag som var siste arbeidsdag før vel en ukes ferie igjen. Herlig med slik oppdelt ferie altså. Til en forandring så skal jeg på tur, helt på egenhånd med Bella. Om været blir bra så blir det mengder med flotte bilder og ikke minst unike opplevelser som er planlagt. Med litt impulsivitet så blir det enda bedre regner jeg med. Det er bare å følge med framover. Jeg har kjøpt meg billetter til Nordic Tenors på byscenen i oktober. Det gleder jeg meg til.


ringer

Ukens endelig fikk jeg gjort det 
For mange år siden fikk jeg laget meg min egen designet ring av noe gammelt gull som ikke var i bruk. Denne ringen brukte jeg mye, men etter at jeg fikk Patran så passet ikke ringen på høyrehånda lenger. På venstrehånda hadde jeg en annen ring som jeg godt kunne tenke meg at forsatt var der. To ringer utenpå hverandre er ikke så gunstig med slike tenner som holder på diamanter, da har de lett for å bli slitt. Plutselig mangler man en diamant, og de er jammen dyre å erstatte. Så nå etter tre år så fant jeg ut at jeg skulle bruke gullet i gifteringen min til å lage denne egne ringen en størrelse eller to videre. Men da må man jo få de til en gullsmed, det er ikke alt man klarer selv faktisk...

stemmeseddel

Ukens valg
Siden jeg visste hva jeg skulle stemme så gjorde jeg det i samme slengen som jeg allikevel var på Kuben for å levere ringen min hos Bjørklund, for utvidelse. 

Ukens arbeid 
En del å gjøre så en er mest mulig ajour før en tar fri. Men det er verdt en innsats i og med at neste uke skal nytes til det fulle. I og med at Merethe skal passe dyr og bo her ei uke, så må jeg vaske litt i forkant og klippe plenen. Ellers blir det kjempelang til jeg kommer tilbake. 

Ukas VG-Orakel

vg avisartikkel

No shit! Einstein...

Ukens anbefaling 
Mr Google har kommet med sine anbefalinger på hva jeg bør få med meg på neste ukes ferietur. Så gjenstår det å se hva jeg ender opp med å gjøre.

Ukens generelle tips


2 kommentarer:

  1. Jag hoppas att Tessy kommer att må bra och vara kvar hos dig länge än. Som hundägare vet man att den dag kommer då det tar slut men det är ändå alltid lika svårt.
    Vad bra att du kom på att du kan använda vigselringen till utvidgningen av din fina ring.

    SvarSlett
  2. Så artig at du har fått smeltet om gammelt gull som ble til en flott ring. Jeg skal også forhåndstemme til uka. Like greit det når en har bestemt seg.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...