fredag 6. august 2021

Fem en fredag #31Aldrig säga aldrig III

kveldshimmel

Jeg gleder meg om en uke, da har jeg en og en halv uke ferie igjen og da skal jeg på tur. Tror kanskje jeg skal la Hr Yr få bestemme destinasjonen. Men det er Fem en fredag med Elisa Matilda, i dag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Da er det bare å slå seg løs på dagens spørsmål...

kveldshimmel

Vad är något typiskt för sommaren du aldrig har gjort?
Må nok si meg enig med Elisa Matilda, vannaktiviteter er ikke noe for meg. Jeg bader og svømmer ute, jeg kan ro båt også. Men alle slike nye fancy ting det gjør jeg ikke.

kveldshimmel

Vilken genre läser eller tittar du aldrig på? ?
Krigsfilmer eller bøker, mafia og de sjangrene. De er så forutsiende og da er det ikke noe spenning. Ikke synes jeg det er noe vits i å se en haug med torturering, skyting og bombing i en time eller to heller. 

kveldshimmel

Vad skulle du bara göra om du fick 1 miljon kronor?
Nei en million er ikke så mye penger at det er verdt å gjøre noe som man ikke ville gjort avlikevel. I dagens samfunn er det ikke så mye du får for en million.

kveldshimmel

Vad är något du gjort en gång men aldrig igen?
Nå ja, det er nok en del. Man kan vel si at man er blitt litt klokere med alderen, eller i alle fall litt mer bevisst på hva man vil eller ikke vil. En gang var vi på "ut i det blå" tur med jobben. Vi fikk beskjed om å ha med sykkel og niste for en dag og møte opp på jobb. Vi ble plukket opp av en buss med plass til sykler og kjørt inn til Oslo omtrent. Så losset vi av syklene og busssjåføren sa, god tur og dro igjen. Vi måtte sykle tilbake til Hønefoss på grusvei og etterhvert bratte oppoverbakker. "Alle andre" som gjennomfører denne strekningen sykler andre veien. Så jeg har vært på lang sykkeltur og det skal jeg aldri mer. Jeg har vel knapt nok syklet etter denne turen. 

tåkehav

När går du aldrig över gränsen?
Jeg vet ikke helt, men i noen situasjoner så blir nok den grensen ganske flytende. Om du ikke har sett Derren Brown sin "The Puch" på Netflix så er det en dokumentar jeg anbefaler på det temaet der. Eksperimentet går på å se hvor langt en kan få folk til å gå imot sin egen vilje.

* *

4 kommentarer:

 1. det var en gry ut i det blå - färd. den hade jag nog inte uppskattat

  SvarSlett
 2. Det var ju igen kul jobbaktivitet... tråkigt att du slutade cykla.

  SvarSlett
 3. Läckra bilder. Skönt med semester, jag delar upp och har en period nu. Intressant det här med gränser, funderar lite på det…. Trevlig helg!

  SvarSlett
 4. Jättefina molnbilder.
  Det låter som en bra idé att låta vädret bestämma vart du ska åka på din semester. Jag håller tummarna för att det blir fint åt något väderstreck och att du får en superfin resa :D

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...