onsdag 18. august 2021

Hvis livet ditt var en bok, hva vil tittelen være?

 hest

Ja hva kunne det være? Det måtte vel vært "Kan jeg gjøre det en gang til?" eller "Hvordan kunne dette skje?" eller "Er det over alt?"

"Kan jeg gjøre det en gang til?" I august 2011 var jeg og Merethe på ei ukes ridetur i fjellet rundt Beitostølen. Den uka var vel en av tingene jeg kunne tenkt meg å gjøre en gang til. Men ikke som gruppe, men som et par stykker. Vi var ikke så mange i gruppa, men det var noen der jeg kunne styre meg for å tilbringe ei uke til med på tur. 

"Hvordan kunne dette skje?" Jeg har vel ikke akkurat hatt gullhår ett visst sted, eller født med sølvskje i munnen. Så egentlig er det vel egentlig denne tittelen som er mest sannsynlig for livet mitt. Det er kanskje derfor jeg har blitt litt mer likegyldig og ikke henger meg opp i så mange detaljer lenger. Ja ja, det går sikkert ikke sånn som jeg forventer denne gangen heller. Og går det bra, så varer det sikkert ikke.

"Er det over alt?" Jeg har mange planer og ting jeg har lyst til å gjøre og oppleve. Listen blir ikke kortere, men det blir det som er igjen av livet. Vi har fått en tildelt tid og den varer ikke evig. Vi må gjøre det beste ut av det vi har fått. Det er litt som dette ordtaket: Alle dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selve livet. 

2 kommentarer:

  1. Det siste du skriver er helt sant, og til eldre en blir jo tydligere blir det. Det gjelder å gjøre det beste ut av det, og nyte hver dag!

    SvarSlett
  2. Jag sitter och funderar på vilken rubrik som skulle passa mitt liv. Det skulle inte vara något av de här tre exemplen och jag kan faktiskt inte komma på något bättre. Vissa delar skulle jag gärna göra om, vissa delar kan jag undra hur det kunde bli så men än så länge tror jag att mycket kul återstår. Men visst har jag börjat tänka att det är bäst att passa på så länge jag kan och orkar. Min rubrik kanske skulle vara det finns alltid något att se fram emot :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...