mandag 9. august 2021

En ny stjerne på hundehimmelen

 flat coated retriever

Min lille kosebamse, som alltid tok ting i eget tempo. Som aldri sa nei til tur eller trening, bare ting ikke hastet noe særlig. Som elsket å få være med på både biltur og sofakos. Men å ligge i senga, det ville du ikke. Nei når klokka nærmet seg åtte om kvelden sto du ved grinda i trappa og ville ned for å legge deg i buret ditt.

flat coated retriever

Vi har gjort mye gøy sammen vi og du var med på alt. Du styrte flokken av jenter med blikket til siste slutt. Det var ingen som protesterte på dine avgjørelser. Det var vel kun Ronja som prøvde seg på matskåla di, og da bare brumlet du litt nederst i magen, så var ikke det noe tema lenger.

flat coated retriever

Noe mer godmodig flat har jeg aldri sett, og jeg kommer aldri til å se det igjen noen gang heller. Med deg så er mine dager med flat coated retriever over. Nå er det bare Merethe sin Tessy som bor igjen her. Enn så lenge, hun er øyeblikkelig ti år og det er liksom det som er med flaten. Alt over er bonus. Du tok deg til rette som unghund og det ble to valper etter deg. Ei svart og ei brun tispe. 

flat coated retriever

Du var bitte liten da jeg hentet deg i Eskilstuna og vi kom hjem midt på natta. Du valgte å krabbe inn i buret ved siden av de andre flatene allerede andre natta og etter det har du elsket buret ditt. Jeg kan ikke huske at du noen gang har protestert eller ikke gjort noe jeg har bedt om. Så i dag valgte jeg å avslutte livet ditt med verdighet. Du har blitt mer og mer skrall de siste ukene, og når jeg ser at du vegrer deg for å gå trapper, hoppe inn i bil, bli med på tur i havna eller i elva. Da fikk du slippe. Høyt elsket og dypt savnet. Jeg har alle de gode minnene med meg.

flat coated retriever

Almanzas Eye-Witness
"Mounty"

25. august 2010 - 09. august 2021

rainbow bridge


Some have a lifetime
Some just a day
Love isn't anything you measure that way
Nothing is ever for ever
Forever is a lie
'Cause all we have is
Between Hello and Goodbye


4 kommentarer:

  1. Jeg får tårer i øynene her jeg sitter, for jeg vet hvor vondt det gjør. Jeg føler virkelig med deg. Jeg har opplevd det en gang selv med en hvit golden retriever. Til slutt måtte jeg ta den samme avgjørelsen som deg, og det var grusomt. Men dyra fortjener ikke å lide, og da må vi være ansvarlige og ta den vonde avgjørelsen.

    SvarSlett
  2. Så fint skrivet om en älskad familjemedlem. Det är så svårt när den dagen kommer samtidigt som man vet att det är rätt beslut. Han fick ett fantastiskt liv hos dig och han var älskad och älskade tillbaka. Bättre än så kan en hund inte ha det. Jag känner dina känslor och vet hur det är. Men det var dags nu och det bästa för honom.
    En stor och varm kram <3

    SvarSlett
  3. Så leit å høre om kjære Mountyen din Lillian😔❤️Fine, snille og gode gutten din❤️God klem

    SvarSlett
  4. Så fint skrevet. Trist, men noe som må skje. Et hundeliv er dessverre så alt for kort. Ser ut som en fantastisk hund som har gitt deg mange gode minner.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...