søndag 8. august 2021

Uka som gikk #31

opel

 Ukens bil
Siden Merethe og Marius er på ferietur nordover, så ble det til at vi skulle byttelåne bil et par uker. Litt uvant å kjøre sånn bil når man er vant til en liten Opel, men Nissan er slett ikke å forakte.

Petfinder Nissan

 Tok litt tid å faktisk finne ut hvor jeg hadde bilen, men etter hvert så gikk det ganske greit.

Ukens dyrlege

dyrlegene i norderhov

Siden Bella skal være med på sommerferie og det var på tide med revaksinasjon, så ble det en time hos Dyrlegene i Norderhov etter jobb på tirsdag. Kjekt med en sjekk før det blir mange timer i fjellet. På mandag blir det ikke fult så hyggelig besøk der.

Ukens Wild Life 

ravn

Det gikk en ravn og trippet på jordet, de er ganske store så jeg hentet kamera for å ta bilde av den. 

hjort

Når jeg skulle zoome inn på ravnen dukket det jammen en brun sak opp i linsa. 

Ukens turer

leonberger

Jeg og Helle en runde i Krokkleiva med Bella og Georg. En runde eller tre i havna med dem, etter middagen var spist. Det ble en tur med pappa rundt om hengebrua. Det ble tur ut til Veme med en overraskende regnskur. 

Ukens kino

popkorn

Onsdag kveld dro jeg og Helle på kino for å se I onde dager. At ekteskapet til Lars og Lisa henger i en tynn tråd, er opplagt for dem begge. Ingenting har egentlig gått slik de hadde tenkt seg her i livet. Men en tur til familiehytta i dypet av de norske skogene slår dem begge som en anledning til å ta grep om tilværelsen, og starte på nytt. Alene. Men heller ikke dette går som de hadde tenkt. Ekteparet Lars (Aksel Hennie) og Lisa (Noomi Rapace) har for lengst lagt hvetebrødsdagene bak seg, og strever med å opprettholde ekteskapet, fasaden og ambisjonene. Lars' karriere som regissør har stagnert, og Lisa er skuespilleren som ikke lenger får noen roller. Hjemme føler Lars seg oversett, mistenker utroskap og sliter økonomisk, mens Lisa syns Lars er selvopptatt, feig og bortskjemt. 

Filmen hadde vanvittig tørr humor i ekte Atle Antonsen stil, de hadde fått med seg mange "ordtak" og andre kjente fraser. Filmen var lettere overdrevet med mange "skjulte" småting så en dro ikke på smilebåndet, men lo godt faktisk til tross for i overkant mye gørr. De to timene bare fløy av gårde liksom. 

Ukens generelle tips 

2 kommentarer:

  1. Flott bilde av ravnen. De er ikke så ofte å se her, for her er det mest skjærer og kråker. Spennende med rådyr som også dukket opp i linsa.

    SvarSlett
  2. Skönt att Bella har blivit veterinärbesiktigad inför resan men hon verkar alltid vara pigg och må bra. I alla fall av det jag har sett här. Det har blivit en hel del turer ut i naturen och fler lär det nog bli. Det blir kul att följa :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...