lørdag 25. april 2020

Årets første Softice


Sommer og sol... nei det er bare april, så det er ennå en vårmåned til før vi kan si sommer. Men de siste ukenes temperaturer så er det helt greit å nyte både i og solskinn ved fjorden.


Årets første softice ble på Garntangen forrige helg, men i og med at jeg har vært litt i overkant aktiv med kamera igjen så tar det litt tid å få dokumentert aktivitetene. Men bedre seint enn aldri tenker nå jeg. Man må jo sette seg ned å redigere litt på bildene og ikke minst kommentere litt. Nå som det er vår og lange lyse kvelder begynt å bli, så er det ikke det som blir prioritert. 


Jeg møtte ei jeg jobber sammen med som har blitt en veldig god venninne etterhvert. Hun er for tiden sykmeldt, så da er det hyggeig med litt oppmuntring tenkte jeg. Jeg lurte på hvordan formen var om hun kunne tenke seg å bli med meg og Bella fra Vik og gå til Garntangen for en softice. 


Vi var litt tidlig ute, så vi gikk ned til vannet for å se på de to svanene som svømte rundt der. Jeg hadde ingen planer om å forstyrre, men den ene svømte mot oss og snurret litt rundt og svinset litt hit og litt dit så da fikk jeg ganske brukbare bilder med mobilen til og med.


Skikkelig hvit og fin, så sommerprakten var intakt så det ut til. Jeg har aldri med meg brød til å mate dem med, for det er det nok av andre som har.


Bella var ikke videre interessert i svanen heller, hun kikket like god andre veien som på svanene.


Det er pene fugler da, Det er faktisk utrolig mange pene fugler.


Den la seg til litt utpå og snudde etterhvert for å svømme andre veien.


Klokka nærmet seg tolv og vi gikk opp trappa fra stranda for å vente på dagens turfølge.


Det er merkelig at det ikke var flere som var ute med båtene sine når det var så godt og varmt i været.


Bella og Georg fikk dele siste rest av softicen til Helle, så hun ble dagens bestekompis.


Man blir litt tørst av å spise is, så noen slurker vann var godt. Jeg hadde nesten trodd hun hadde lagt seg ned i vannet, men hun var litt for opptatt av hva Georg dreiv med til å gå helt sine egne veier. Det så ut til at de satte stor pris på hverandres selskap og ikke minst at de var like store begge to. Det var en uvant setting for dem så det ut til. Bella skulle ha han med for å leike og satt og sparket på han, men Georg gadd ikke det. Ikke sa han fra heller, men satt like rolig.


Her var de veldig enige om at det luktet veldig fristende.


Takk for turen, måtte de ikke bli like lenge til neste gang!


1 kommentar:

  1. Vad fina de är båda två, Bella och George :) Svanen är nog den vackraste och stiligaste fågel jag känner till. Du fick väldigt fina foton med mobilen. Att sitta på en sten vid vatten och äta glass i vårvärme och sol...det är lycka :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...