torsdag 23. april 2020

Playdate med Frida


Etter convoyen på Sokna ble det playdate på Bella og Frida. Jeg hadde tenkt at Hailey kunne være med også, men det gikk ikke. Hun var så sjalu på Frida at hun havnet i hundegården igjen. Bella og Frida fikk nemlig ikke lov å leike. Hailey ble skikkelig arg og gikk mellom dem og prøvde å skille de på gårdsplassen. 


Bella viste Frida rundt så det ut til. De inspiserte alle bekker og vanndammer som finnes i lovlig nærhet. Siden pappa dreiv å pløyde så håpet vi på at de holdt seg der han ikke hadde pløyd. Ellers ville de sett rimelig grisete ut veldig raskt.


Når de hadde valset nede i bekken en stund ropte vi på dem, da var det Frida som hadde best reaksjon og kom som et olja lyn oppover jordet igjen.


Frida har en utrolig nydelig brunfarge som skinner i sola. Her er hun blitt rimelig våt allerede etter lettere nedspruting i bekken.


Bella er vant til å suse rundt på jordet så hun hadde det ikke fult så travelt med å komme seg opp på gårdsplassen igjen.


Lettere våt hun også etter å ha løpt i bekken så vannet sprutet til alle kanter.


Bella har det nok varmere enn Frida når hun løper rundt i solsteiken på ettermiddagen.


Men i skyggen blir det leiking. Det kan se ganske brutalt ut, men det er ikke en enste lyd på noen av jentene når de holder på.


Vi kunne ikke annet enn å le når vi sto å så på dem. Det er noen ansiktsuttrykk som er verdt å forevige for ettertiden.


Greit nok at Bella er stor i kjeften, men det der er å være vel optimist.


Frida prøver å ta igjen, men da blir det bare masse pels i munnen og hun jobbet ganske lenge med å få det av tunga. Det endte med at hun svelget hele pelsdotten hun hadde i munnen.


God reaksjon på Bella til å ha så stor kropp.


Litt tusenkunstner, her er det snakk om å snu på femøringen.


Men Frida smetter unna...


Takk for besøket Kjersti, håper du kommer snart tilbake...


2 kommentarer:

  1. Hahaha, det är inte bara ni som ler åt dem. Jag sitter med ett stort flin och skrattar ibland högt åt hur roliga de ser ut :D Tack för ett gott skratt.

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!