onsdag 15. april 2020

Skautur


Flotte påskedager var det bare å nyte med de firbeinte, om det var i skauen eller ved elva.


Det er godt med fint vær og kunne gå på tur i skauen uten snø og bløtt terreng. I og med at det er gjerde mot utmark så kan hundene være løse og løpe som de vil nede i havna. Det er ikke alltid like trivelig å trave veilangs når det blåser så grusen står i store skyer til tider.


Det er lenge siden jeg har vært på fototur nå hvor jeg har tatt litt bilder bare på måfå av små detaljer som en noen ganger bare går rett forbi uten å tenke over at de kanskje endrer seg for hver gang du går forbi dem. Denne buska er det lenge siden blås halvveis ned og ble kappet helt ned. Dette hullet blir større og større for hver måned som går.


Det fine med Bella er at hun stortrives på tur uansett hvilket terreng hun er på tur i. Om det er skauen eller om det er byen, Bella er våken og fornøyd og gira på mer uansett.


Det er ikke ofte de snur seg når vi er på tur, som oftest ser jeg bare rumpa på dem mellom buskene.


Snart er denne jenta tre år, jammen har tiden gått forte. Synes ikke det er lenge siden jeg var i Sverige og hentet henne hjem.


Noen ganger må man se verden fra et annet perspektiv


Neste generasjon henger høyt.


7 kommentarer:

 1. Fine bilder. :) Har du alle de hundene løse hjemme? Har alltid bare hatt en av gangen jeg, og den har jo vært som en del av familien. Har egentlig lyst på en til, men så kan vi ikke helt bli enige med oss selv om Jonas skal bli vår siste hund. Noen ganger hadde det vært greit å vært helt fri liksom. Det har jeg heller aldri vært.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja når jeg er ute er de løse, jeg har jo bare mamma og pappa som naboer så jeg har plass nok. Inngjerdet havn så de kan gå løse om det er båndtvang også. Det er mange år siden jeg bare hadde en hund, men har du flere så tar de ut endel av energien sin på hverandre og ikke maser om oppmerksomhet. Bella og Hailey er veldig på leiking, klart det er bare to år mellom dem. Et liv uten hund kunne jeg ikke tenke meg, og det er jo mye enklere med en hund om en skal ha pass. Ikke mange som tar flere.

   Slett
  2. Det er ikke mange som passer en hund på 84 kilo heller! �� Så vi må stort sett ha Jonas på kennel om vi skal avsted. Men må har jo den reisinga roet seg betraktelig de siste årene.

   Slett
  3. Mente egentlig om de gikk fritt inne i hele huset.. med det spørsmålet mitt..

   Slett
  4. Ja de går fritt, men i og med at Tessy og Ronja ikke går sammen så har jeg grind i trappa så det varierer litt hvem som er oppe og nede. Tessy og Mounty sover nede og de andre tre sover oppe i stua.

   Slett
 2. Vilken fin bild på nästan alla dina hundar. Tänk om du kunde få alla dina fyrfota vänner att ställa upp på en gruppbild. Vad fint det skulle vara med alla fem hundar och tre katter :D Det är härligt nu när man kan börja vandra lite mer i skogen och njuta av allt som finns där.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg ikke blir noen enkel sak å få til Ingrid :D

   Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!