fredag 22. mai 2020

Fra den andre siden av graven


ISBN 978-82-02-46246-8 på 348 sider.

Miniserie: Brown og de Luca (2)

Jeg puster fortsatt. I hvert fall litt. Ørsmå mengder av luft som ikke ville vært nok til å blåse frøene av en løvetann. Men kanskje nok til å holde meg i live.

Rachel de Lucas sterke intuisjon har vært nøkkelen til hennes suksess som forfatter av selvhjelpsbøker. Hun har alltid hatt en usvikelig evne til å kunne avsløre folks innerste hemmeligheter. Men det er én person hvis hemmelighet hun har lovet ikke å avsløre, politietterforsker Mason Brown – mannen som kjenner Rachel mye bedre enn hun skulle ønske.

Etter en lidenskapelig natt har Mason og Rachel imidlertid bestemt seg for ikke å treffes mer. En avgjørelse som fungerer fint helt til en serie drap gjør at deres veier møtes igjen. Mason tror han kan beskytte alle han elsker, også Rachel, ved å ta dem med til et isolert vintersporthotell oppe i fjellet. Men morderen er betydelig nærmere enn de aner.

Da en gjest forsvinner fra hotellet, intensiveres jakten på den skyldige. Rachel vet at hun er et av morderens mål. Vil følelsene for Mason sette henne i fare, eller redde dem begge og stanse drapsmannen?

Bok en var mye bedre enn denne boka. Denne ble litt for heseblesende usannsynlig etter min smak, men helt grei å lese da en allerede hadde lest bok en og ville se hvordan dette endte på en måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...