mandag 11. mai 2020

Glad mandag


Det er ingenting som gir så fred og ro i sjela som stille vann og ingen mennesker i nærheten. Det er det ikke ofte det er på Røssholmstranda, så det er bare å nyte når man er der. Jeg blir vel aldri lei naturen og det den har å by på. 


Har man øynene med seg så er det mange detaljer som en kan undre seg over. Er det en leireklump, eller er det eple som Snøhvit tok et bit av...


Skogssyra står i blomst og gir fra seg en syrlig duft sammen med den fuktige skogsbunnen.


Stæren er kommet tilbake og våren er definitivt her og går snart over i sommer og lange varme kvelder. 


Svaneungene fra i fjor får snart nyklekkede søsken som de må vike plassen for.


Nå tvinges de til å bli selvstendige om de vil eller ei.


Det er ingen sak å ha med seg Bella på fototurer, hun sier ingenting og bare titter på det samme som jeg tar bilder av om det er levende eller blomster.


Helt ypperlig fotolys på ettermiddagen, da er det ikke så hardt som midt på dagen i knallsterk sol. Det er egentlig helt uegnet å ta bra bilder midt på dagen.


Tenk å ha en så fredfull tilværelse at en bare kan legge hodet på ryggen og ta seg en dubb mens en driver avgårde.


Det er alltids noen som passer på til enhver tid når en er i en stor flokk.


Så er det dem som konstant leiter etter noe å spise.


Innimellom så får en til noen blinkskudd


Snart kommer det flere svaner seilende for å slå seg sammen med de 10-15 stykkene som allerede var der.


Linerla tripper i vannkanten på jakt etter fluer


Når en forholder seg helt stille og rolig så er det utrolig hvor nærme de våger seg. Bare å nyte synet for ingenting varer evig.


Jeg lå stille, ned ved stranden. Solen varmet kropp og sinn. Og du holdt meg lett i handen. Da var hele verden min. Opp mot himlen, høyt i solen. Så vi måken svevet lett. Og den ble for oss symbolet. På at du og jeg var ett. O La Paloma Blanca. Svever så skjønt i det blå. O La Paloma Blanca. Slik vil jeg føle meg nå. Så glad og så fri, i skjønn harmoni.  Jeg skal aldri, aldri glemme. Denne tiden som vi fikk. Selv når jeg nå sitter hjemme. Og følger måken med mitt blikk. O La Paloma Blanca. Svever så skjønt i det blå. O La Paloma Blanca. Slik vil jeg føle meg nå. Så glad og så fri, i skjønn harmoni. Så glad og så fri, i skjønn harmoni. Opp mot himlen, høyt i solen. Så vi måken svevet lett. Og den ble for oss symbolet. På at du og jeg var ett.  O La Paloma Blanca. Svever så skjønt i det blå. O La Paloma Blanca. Slik vil jeg føle meg nå. Så glad og så fri, i skjønn harmoni. La la la-la-la-la. Så glad og så fri, i skjønn harmoni. La la la-la-la-la. Så glad og så fri, i skjønn harmoni. 


1 kommentar:

  1. Fantastiska svanbiler. Det är så rofyllt att vara ute i naturen och bara stanna upp och njuta av det som bjuds. Jag sjöng med i texten till den välkända sången :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...