lørdag 9. mai 2020

Jaget


ISBN 978-82-02-46033-4 på 332 sider.

Redselen sprer seg i en liten by i Virginia ...

FBIs nye stjerne, profilereren Evelyn Baine, kan sette seg inn i hvordan en seriemorder tenker. Men hun har aldri tidligere forsøkt å finne noen som Bakersville-morderen. Han jakter på unge kvinner og graver dem ned med hodet over bakken, dypt inne i skogen. Evelyn jobber hardt og utrettelig, og mens antallet ofre øker, blir både hun selv og hennes karriere utsatt for fare. Ondskapen som lurer i denne mannens hjerne kan være mer enn til og med hun forstår.

... og den er nærmere enn hun tror.
Bakersville-morderen vet at han har en FBI-profilerer etter seg. Han vet også hvem hun er og hvor han kan finne henne. Men han venter, for han har planlagt en spesiell straff for Evelyn. Sant nok har hun fått tak i andre drapsmenn før, men han har sverget på at dette skal bli hennes siste forsøk. Denne gangen er det hennes tur til å bli jaget ...

Det er vel bare å si en ting, for en bok! Absolutt verdt å lese og det var gjennomført spenning gjennom hele boka. I og med at jeg fikk tidlig greie på hvem som hadde drept disse jentene, gikk spenningen på hvordan de endelig skulle få has på han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...