fredag 15. mai 2020

Fem en fredag #20En ny arbeidsuke er over og i ettermiddag er det bursdagsfeiring på Gjelleråsen. Jeg og Patran drar rett etter jobb, og etterpå er det bare å nyte fridagene før det blir skikkelig hardkjør på jobben neste uke. Fridagen på torsdag hjelper liksom ikke helt på hva som må gjøres og ikke minst bli ferdig med iløpet av uka. Det er Elisa Matilda som har Fem en fredag, ta en titt hos henne for å se alle de andre som er med på dette også.


Vad köpte du senast i andra hand?
Jeg er egentlig dårlig på å kjøpe ting brukt. Jeg kjøper vel egentlig ikke mye nytt heller, men det siste jeg kjøpte brukt var spisestuestoler. Jeg hadde fått et spisebord, men trengte stoler. Så ei venninne hadde seks stoler hun egentlig ikke brukte, da hun hadde kjøpt nye stoler til sitt bord. 


Vilken rätt tar du gärna en andra portion av?
Pizza og Lapskaus, men stort sett så forsyner jeg meg bare en gang når jeg spiser.


Vad är något du har dubbel uppsättning av?
Hundeutstyr, halsbånd, lenker, sakser, børster,  bur og mye annet som jeg egentlig kun trenger en av, men har mange varianter. 


Vilken uppföljare är bättre än originalfilmen?
Det må være "Politiskolen 2", men stort sett så er oppfølgeren dårligere. Det kan komme av at en har store forventninger til en oppfølger. Den første filmen har en ikke noe utgangspunkt å sammenligne med.


När kom du senast tvåa i någonting?
Det må ha vært på hundeutstilling, det er det eneste jeg konkurrerer i. Jeg er en veldig dårlig taper, så derfor holder jeg meg stort sett unna konkurranser jeg ikke vet at jeg kan hevde meg i toppen. Sikkert dårlig innstilling, men når man er blitt litt eldre så finner en ut hva som gir en glede og hva en godt kan unngå med god samvittighet.

10 kommentarer:

 1. antikvariska böcker och fina barnkläder till barnbarn har vi köpt second hand.

  SvarSlett
 2. Polisskolan 2, ja, den var nog snäppet bättre än det första =) Hundsaker har man ju mängder av, men jag ser det nog inte riktigt som dubbla uppsättningar, utan jag har grejer till "rese-väskan" och saker att ha hemma, och grejer i bilen osv... de har olika användningsområden =)

  SvarSlett
 3. Man kan fynda på Second hand. Jag har tidigare köpt en del fina linnehanddukar, örngott och underlakan. En del med spetsar och brodyr. Nu har det mesta åkt iväg till mina döttrar, jag behöver dem inte.
  Du visar så vackra bilder, njutbart!

  SvarSlett
 4. Jag har köpt en hel del saker i andra hand. Just nu sitter jag vid ett av mina fynd, ett datorbord. I köket hänger en taklampa som också är ett secondhandfynd och en scanner inköpt för 50:- på RK Kupan fungerade utmärkt i över 10 år.
  Om du är en så dålig förlorare får vi hoppas att det går bra på nästan utställning med dina hundar.
  Ha en skön helg!
  /Ingrid

  SvarSlett
 5. många kläder på second hand är ju knappt använda så det går utmärkt att köpa där. böcker är annars det jag köper oftast i andra hand

  SvarSlett
 6. Fina blombilder! Och fina hundar, de blir säkert etta ibland också!

  SvarSlett
 7. När jag tänker efter så har jag många hundborstar och kammar...Trevlig helg

  SvarSlett
 8. Vi har nog en massa hundprylar i dubbel uppsättning kom jag på när jag läste ditt inlägg. 😁 Så fina blommande träd vi bjuder på i inlägget.

  SvarSlett
 9. Jag har inte köpt något på second hand på länge och inte heller så mycket prylar på andra ställen, det går lite upp och ner. Tycker ibland att jag har för mycket prylar.

  SvarSlett
 10. Vackra bilder! Här blommar också körsbärsträdet som mest just nu. :)

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...