mandag 4. mai 2020

Glad mandag


Om du lurer på om du skal skaffe deg en hund til om du bare har en... ja det synes jeg. Alle fortjener en kompis å leike med, en å kose deg med og en å herje litt rundt med. Om du har katt eller hund så skulle det nesten vært forbudt å ha bare en eneste en. Ja for i den verden vi lever i så er jo forbud en kjær geskjeft. Noen ganger virker det som om det hadde vært enklere å hatt et lovverk som listet opp alt som var lov. Var det noe de ikke hadde tenkt på, nei da var det ikke lov.


Det er mandag igjen og Carita mener at det bør være en Glad Mandag. Mandag er liksom ikke den beste dagen i uka, men med en bra helg så kan en overleve en mandag også. Jeg synes nesten tirsdagen er verre, da er det en stund siden det har vært helg og det er lenge til neste helg. 


Men denne helga har jeg hatt en utrolig flott helg. Jeg har fått gått turer, tatt mange bilder og ikke minst fått med meg trillingfødsel i lammefjøset. Jeg har vært på bytur med Kjersti og Frida, så nå er jeg simpelthen klar for en ny uke. Men det er ikke til å komme fra at jeg gleder med til fræddan igjen.


Bella og Hailey veit at de ikke før herje inne, så når de leiker ligger de helt flate på golvet for å forhåpentligvis få lov til å ligge bitte litt lenger uten å behøve å bli kastet ut.


Patran er lettere oppgitt over at jeg tar bilde av det meste. Men hva er vel hverdagen uten dokumentasjon. Jeg koser meg med å se på bilder i etterkant, da husker en plutselig mye som man egentlig har glemt. Dyra mine kommer til å saksøke meg for overeksponereing i sitt neste liv.


Det er tydelig at de storkoser seg i hverandres selskap, men innimellom blir de litt hardhendte mot hverandre.


Da hender det at det er litt piping til den andre slipper taket igjen.


Ører er veldig utsatt, samt haler og noen ganger så tar de et jafs av labben til den andre. Ikke så enkelt å vite hva man biter i til tider.


Nå som de røyter hender det at det blir litt spytting av hår også.


Men det er ingen sure miner etterpå.


Nyt uka som kommer, i morgen blir det bilder av sauefødsel som jeg kommer til å by på.


1 kommentar:

  1. Jag har haft två hundar samtidigt och den ena (Kasper) var inte ett dugg sugen på att leka. Han ville aldrig leka med min syster hund (Nalle) heller och när han träffade andra hundar nosade han bara och gick undan. Men det märktes att han ändå hade en fin relation till båda de två hundarna så jag tror också att det är bra att ha två samtidigt.
    Det blir kul att få se trillingfödsel snart :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...