torsdag 14. mai 2020

Gunhildtjern på Holleia


På tirsdag var jeg og Ingun i turmodus igjen, så da ble det en runde opp på Holleia. Det var overraskende mye snø ennå i veien, men i grøftekanten og under trærne var det helt bart, så da var det bare å legge i vei. Vi gikk motsatt vei fra det vi bruker å gjøre, for planen var å finne gruvehullet som er på denne siden av Holleia. Da passer det best å ta det på tilbaketuren, så vi slapp å gå fram og tilbake. Tror vel kanskje vi hadde snudd også før vi kom så langt, for det var på den siden det var forholdsvis mye snø i veien.


Men litt snø stoppet ikke oss. Snøen var så myk at den bar knapt nok Ronja, så vi andre fikk noen tunge metre på toppen. Jeg og Bella gikk omtrent like jupt i sta begge to. Jeg hadde ikke tatt med kamera, for det blås riktig surt når vi gikk hjemmefra ved seks tiden. Så det ble med noen mobilbilder, må nok ta med kamera neste gang når snøen forhåpentligvis er borte.


Vi fant gruvehullet og det var like mørkt og fult av vann som alltid.


Hele buska var rensket for bark.


Etter en slik runde så har en fortjent litt smågodt å kose seg med. Jeg hadde ikke kjøpt mye når jeg var på butikken, så det ble ikke akkurat noen utskeielse på meg.



1 kommentar:

  1. En fin runda som säkert blir ännu bättre och framkomligare när snön försvinner. Mobilen duger bra som extrakamera när man inte vill ta med den "riktiga" kameran.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...