onsdag 27. mai 2020

Plantene lever ennå


Det er bare ei paprikaplante som lever, men den har til gjengjeld blomstret og en kan til nød se antydningen til kart i toppen.


Chilliplantene er mannsterke med hele tre i antallet. Ingen blomster å skimte på noen av dem, men det er jo tidlig da. Lettere usikker på om jeg skal ha dem i kjøkkenvinduet i hele sommer eller jeg skal plante dem ut noen måneder for å ta dem inn igjen. Sikkert lurt å ha dem inne når en har en gartner som Bella til hjelp.


En sitronstein til har spiret så nå har jeg hele tre sitrontrær også. Det største treet begynner å få stamme på en måte, så om jeg er flink til å snu litt på potta så kommer det til å bli ganske rett forhåpentligvis.


Ei tomatplante som jeg fikk av Ingrid, da alle mine sa takk for seg. De ville ikke ha den gjødselen jeg ga dem, så da var døden rask. Håper denne har litt mer livsgnist så det blir tomater i sommer. En avokado stein til har spiret, men den planten som har blitt en halvmeter omtrent har kun 5 blader som er grønne om gangen. Det kommer nye og gamle visner. 

2 kommentarer:

  1. Tänk att man måste oroa sig för sina plantor varje vår. Antingen är det för varmt (i växthuset om solen gassar på) eller för kallt om man har dom ute och det blir sen frost. Men...idag åker ALLA mina kvarvarande dahlior ut (tror jag)!
    KRAM/Susie

    SvarSlett
  2. Kul att så många plantor lever och frodas. Lycka till med vändandet av citronträdet :D Det blir säkert stort och ståtligt. Jag håller tummarna för att Bella trädgårdsmästare inte ansar dina plantor för mycket ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...