fredag 8. mai 2020

Fem en fredag #19


Ny fredag og praktisk talt helg. Denne uka har gått utrolig fort, det kommer vel av at det har vært mye å gjøre både på jobb og ellers. En aktiv hverdag med forholdsvis bra vær, så da finner en alltids på noe. Savner litt mindre vind og litt mer sol så en kan nyte kveldene på verandaen i kveldssola, men det kommer forhåpentligvis snart. Og når det er fredag, så er det også på tide med Fem en fredag som
Elisa Matilda som  kjører igang Fem en fredag, gå inn på siden hennes for å se hvilke andre som lar seg inspirere av hennes fem spørsmål i ukens tema. Ha en riktig god helg!


Vad har du hunnit med idag?
Siden dagen ikke er så gammel ennå har jeg ikke rukket veldig mye. Jeg ble vekket av vekkeklokka litt før seks i dag tidlig, sto opp og kledde på meg, spiste min frokost, luftet hunder og kjørte på jobb. Nå prøver jeg å gjøre en innsats for å fortjene lønna mi, men med store dataproblemer så er det ikke veldig enkelt. Men man må ha trua på at det ordner seg.


Vad lyssnar du på?
Ingenting egentlig, bare bilene som kjører forbi på veien utenfor kontorvinduet mitt, ventilansjosviften som sirkulerer luften i bygget. Jeg liker stillheten når jeg skal konsentrere meg, men er det rein punshe jobb så hender det at jeg setter på min radio.


Vad kommer du göra härnäst?
Jeg skal jobbe til klokken blir femten, så skal jeg kjøre hjem og spise rester fra middagen i går. Så er det på tide med en luftetur med hundene før jeg kan kose meg på verandaen for å lese ut boka jeg holder på med. Er det ikke varmt nok på verandaen så legger jeg meg i badekaret med boka. Ikke en veldig spennende ettermiddag med andre ord.


Var befinner du dig någonstans?
Jeg er på jobb i Hønefoss, der jeg har jobbet de siste 11 snart 12 årene.


Hur är humöret idag?
Det er strålende! Det er jo praktisk talt helg!

* *

10 kommentarer:

 1. försöker lyssna lite på nyheter på morgonen, önskar en trevlig helg.

  SvarSlett
 2. Visst har veckan gått jättefort, känns som att jag inte alls vet var tis-tors tog vägen... Men det blir ju så när man sitter med mycket saker, det går fort. Hoppas du får en trevlig tur med hundarna i eftermiddag.

  SvarSlett
 3. så fina bilder du tar! visst går tiden fort. ännu fortare än den brukar. vädret har varit bra så en har kunnat vara ute mycket. men blåsten vill inte ge med sig

  SvarSlett
 4. Så väldigt fina bilder du bjuder på, men det vet jag att du brukar göra.
  Tiden går fort, även i coronatider.
  Skönt med en fredag. Njut av weekenden!

  SvarSlett
 5. Fina bilder, veckorna går fort fast idag har jag varit lite segt och det var det på jobbet också. Lugnare i dessa tider, men det är nog så det ska vara, folk är ju hemma mer.

  SvarSlett
 6. Jag försöker upprätthålla fridayfeeling fast jag inte jobbat på många år! Annars blir ju alla dagar likadana. Önskar en trevlig helg!

  SvarSlett
 7. Det är svårt att se nåt extra mysigt med helgerna numera när man är pensionär sen många år. Förr var det så mysigt, men nu vet jag knappt vilka dagar det är - och speciellt i år när man inte har nåt socialt liv. Då var det ofta luncher eller middagar i helgerna även om gästerna var pensionärer också.....
  KRAM/Susie

  SvarSlett
 8. För mig kommer fredagen alltid som en överraskning, efter att ha varit hemma på heltid i 15 år så har jag helt tappat bort att hålla koll på veckodagarna.

  SvarSlett
 9. Så fina bilder du bjuder på och jag hoppas helgen har varit bra så här långt!

  SvarSlett
 10. Härliga kattbilder! Bra med katt som sköter sig själv. Jag är glad att jag är pensionär och slipper gå upp klockan sex på morgonen. Men den här tiden är det lättare när det är ljust förstås. Tycker också bäst om att det är tyst när jag åker bil.
  Ingrid

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!