søndag 27. desember 2020

Den onde

 

Ondskapen fra fortiden lever i nåtiden. 1940-tallet: Hardkokte detektiver og femme fatale-kvinner selger gull i billettkassene. I en klassisk filmscene, som utspiller seg i et nedlagt museum, kommer helten for seint, og skjønnheten blir kvalt av en ondskapsfull egyptisk prest. Nåtid: Black Box Cinema vekker Hollywoods gylne tider ril live ved sin hyllest til film noir. Men modellen som forestilte den egyptiske presten, er ikke livløs. 

Han går igjen - og en ung kvinnelig skuespiller får en ond, brå død. Filmmogulen Eddie Archers sønn blir misstenkt for mordet. Men Eddie, som er overbevist om sønnens uskyld, tar kontakt med sin tidligere kollega Sean Cameron, et av medlemmene i FBIs team Krewe of Hunters. Som etterforsker av paranormale saker, vet Cameron at mareritt sjelden begrenser seg til filmlerretet. I nært samarbeid med Madison Darvil, ekspert på spesialeffekter og egne uforklarlige gaver, utforsker Cameron den onde kraften som har inspirert mer enn ett filmmonster...

Romjulsboka hittil var ganske bra. Forfatteren har en egen stil, så liker du den liker du også denne boka. Jeg likte egentlig denne boka bedre enn endel annet jeg har lest av henne. Det var stilig at hun hadde blandet inn gjenferd i handlingen. At disse hjalp til å komme med å finne små tråder, men at de ikke hadde løsningen. En litt annerledes bok som er helt grei å lese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...