søndag 6. desember 2020

Juletanker #6

 

Til neste år, da skal jeg mye da. Bare det blir neste år kan en starte helt på nytt med blanke ark... kanskje jeg starter litt i romjula allerede. Energien pleier å komme tilbake når en har planer. Men når noe ikke er helt tidfestet så er det veldig enkelt å dytte på ting. Ja man trenger jo ikke å gjøre det i dag, kan sikkert gjøre det i morgen også... ja det er bedre i morgen, for da har jeg ingen planer da heller.


Jeg skal mange steder til neste år, mange steder jeg tror det er pent så jeg skal ta mange bilder. Jeg skal på fjellet og ut til havet, jeg skal nordover og jeg skal vestover. Jeg skal ha med hunder på tur og jeg skal ha med telt på tur. Jeg skal ikke ha regnvær. Jeg har delt opp ferien min til neste år, så jeg har mange muligheter for å få til mange fine turer. 


Jeg skal gjøre mye hjemme også. Jeg skal male kjøkkenet, det har vært på planen noen år, så nå må jeg få kommet igang. Men det er endel jobb i forkant, jeg må vaske det ned så jeg er sikker på at malingen sitter. Salmiakvasking er ikke noe jeg er særlig begeistret for. Jeg skal ha drivhus, så jeg får ha mine tomater i fred for minigartner Bella. Jeg skal ha mange blomster på verandaen. Jeg har lyst på slike halvstore hagenisser. 


Bare det blir neste år, da skal ting bli bra da...

Hver dag kommer det til å komme en dagens juleglede. Tar du utfordringen? Legg gjerne igjen en kommentar på innlegget her om hvor vellykket dette ble.

 DAGENS JULEGLEDE:

Hva gleder du deg mest til neste år?

1 kommentar:

  1. Jag hoppas och håller tummarna för att du kan genomföra allt du har planerat :D Jag har en del planer jag också men hur det blir får vi se. Men vi borde kunna resa lite inom våra respektive länder. Kanske kommer jag inte till Nordkap eftersom jag måste resa genom Norge men då får jag skjuta upp det till året därpå.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...