onsdag 23. desember 2020

Juletanker #23


 Oppsummeringer fra tidligere år har fått seg egen rute til høyre på skjermen om du leser bloggen på pc. Der er det også ei rute du kan søke i bloggen etter steder eller temaer jeg har skrevet om. På høyre side har det også kommet en rute hvor du kan skrive inn mailen din, så kan du få beskjed når det er et nytt innlegg som er publisert. 

Tenkte jeg skulle gå for "eldgamle" julebilder i dag, for i morgen er det tross alt julaften. Da skal en bare kose seg og nyte jula. Jeg har tenkt å nyte den ei hel uke til ende og vel så det. Jeg skal jo ikke tilbake på jobb før 4. januar. Det er faktisk mye jeg ikke skal gjøre flere ganger i år. Jeg skal ikke vaske mer inne, kanskje litt klær bare. Jeg skal ikke vaske hunder, for det gjorde jeg på mandag etter jobb. Jeg skal ikke ha vekkeklokke før til neste år heller. I dag er siste gangen innleggene kommer til samme klokkeslett som de har kommet i hele desember, men kanskje det blir en greie til neste år?


Det skal bli mye mer planlegging i romjula, for med mange planer så er det da vel størst sjanse for at de blir noe av. Om man bare har en eneste plan for hele neste år, og den skjærer seg. Ja da er jo alt mislykket. Ikke sant? Jeg kan ikke røpe for mye av hva jeg har satt pris på og hva jeg har hatt glede av i år, for da blir jo ikke innlegget på nyttårsaften noe gøy. Der skal du få et tilbakeblikk på alt jeg har gjort i år. Mange flotte turer både lange og korte.


Jeg er glad for alle turene jeg har hatt i år, men hver vinter tenker en det samme. Jeg skulle hatt mange flere turer. Til neste år skal jeg gjøre alvor av det. Da skal jeg gjennomføre mye mer av det jeg planlegger, så nå må virkelig Hr Yr gjøre sin del av avtalen, så skal jeg holde min del. Grei deal det vil jeg tro. Jeg har fordelt feriedager fra mai til september, så en av de ukene må det da bli knallvær så jeg kan ta meg en tur til Hemsedal og ta noen netter i telt. Bella har fått seg kløv, så hun kan i det minste bære sin egen mat på turen. 


En annen plan er også at jeg skal på en dagstur hver helg, så sant det ikke regner. For jeg er fremdeles ikke huga på regnværsturer. Det at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlig klær DET er oppskrytt. Det er sånne evig optimister som sier sånn, ikke oss realister. 


Mamma kommer til å få store øyne når jeg skal bære bort pakkene seinere i dag, jeg har mange store pakker i år. Tror nesten alle får ei stor pakke og noen små. Jeg gir aldri bare ei gave, selv om jeg kunne pakket flere ting sammen. Jeg synes det er mer gøy å pakke ting hver for seg, selv om de hører sammen på en måte. Flere pakker mer å glede seg over, ikke sant?


Jeg må få samlet meg om en rase igjen kjenner jeg, det blir ikke så bra bilder når jeg har en hund av hver rase omtrent. Det er stiligere gruppe bilder når hundene er like. Her er Lady, Tessy, Malin og Mounty, to lever og to er døde i dag. Jeg skal beholde en valp når Bella får kull, forhåpentligvis til høsten/vinteren. 


Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og en aktiv romjulstid. Bare å lade opp til det nye året som kommer smygende om vel ei uke. Håper du velger å følge oss på opp og nedturer i året som kommer også. Jeg kan i alle fall love at det blir like mange bilder som det har blitt i år. Like mange flotte turmål om ikke flere, som blir dokumentert og beskrevet slik at du også kanskje kunne tenke deg å ta den samme turen. Jeg skal på nye steder i neste år, men det er vel noen gamle steder som fortsatt er verdt et besøk. Forhåpentligvis så får jeg litt mer enn den ene natta i telt på fjellet som jeg har satt som mål også. Godt nytt år får jeg ta ved en seinere anledning, nå skal jeg nyte julaften og ikke minste romjula. Så får jeg se hvor mange innlegg det blir før det blir nytt år.

4 kommentarer:

  1. Underbara, härliga bilder på alla hundar från förr och kanske någon från nu. Jag hoppas att du kommer iväg på alla turer du planerar och att regnet håller sig borta under helgerna. Jag kan gå i regn om jag bara har det valet men kan jag undvika det så gör jag helst det :D
    En varm god julkram till dig och alla dina fina flockmedlemmar :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk, ha en riktig flott jul du også Ingrid!

    SvarSlett
  3. God jul til deg og dine, Lillian!
    Vi blogges 🤶🏼

    SvarSlett
    Svar
    1. Det gjør vi! Imponert over adventskalenderen din.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...