torsdag 24. desember 2020

Juletanker på Julaften


Skulle jeg mot formodning bli salig
og komme til de saliges boliger,
da skal jeg si til erkeengelen:

"Jeg har sett noe som var hvitere enn vingene din, Gabriel"

Jeg har sett myrulla blømme...


Jeg ønsker dere alle en riktig flott julekveld med både pakker og mat. Jeg ønsker dere en aktiv romjul med turer og aktiviteter, det er jo så mye å finne på ute. Da kan en samles flere og bare nyte fridagene sammen med andre på to og fire bein. Om man ikke har så mange planer i dag, så ta i bruk dagen som dukker opp. Ikke la det bli et nytt år uten at du har brukt det gamle. Ikke la livet ditt bare bli borte i en drøss med like dager, uten at du skaffer deg et minne eller to i uka.

Snart er det nyttår med de forsetter og ønsker det innebærer. Husk at det er du som er ansvarlig for ditt liv og hva du fyller dagene med. Det er mye i ordtaket "Ikke visste jeg at alle disse dagene som kom og gikk var selve livet" Jeg vil ikke tenke tilbake på livet mitt og tenke "at jeg ikke gjorde det, at jeg ikke prøvde mer" Jeg vil være fornøyd med det livet jeg levde, fornøyd med at jeg greip tak i de mulighetene som jeg trodde var bra for meg og lot de dårlige flyte forbi. 

Husk at det ennå ikke er for seint å ta tak i hverdagen og gjøre den til noe unikt. OM IKKE hver eneste dag, så de aller fleste dagene i det minste. 





1 kommentar:

  1. Det finns massor jag vill göra och om det bara blir möjligt så ska jag verkligen försöka göra verklighet av planerna. Hur det än blir så ska nästa år bli ett bra år :D Jag hoppas att både du och jag får stå uppe på fjäll och se ut över underbara vyer flera gånger under 2021.
    God Jul!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...