fredag 25. desember 2020

Min julaften i bilder


Her har det ikke vært julestress i det hele tatt. Jeg synes det både er koselig å gi og få gaver. Man trenger litt omtanke. Nei jul er kos å får det bli gjort det som blir gjort. Jeg må ha med meg tre nøtter til Askepott, så rekker en en runde meg hundene før det er Disney. Da for det første er det jul i heimen. 


For å kunne slappe av om kvelden, så er det viktig at hundene har fått sitt tidligere på dagen. Men det er rart med sånne tradisjoner, og med mange år med hundehold så har en laget seg en egen julaften rutiner. Jeg har halv dag på jobb lille julaften, så da ble det tur ut til Veme med hunder og pappa. Ronja fikk en runde oppe i havna først. Da ble det tur på julaften, så kan jeg nyte julekvelden i fred.


Vi var skikkelig modige og forserte den "stengte" brua, og gikk over på eget ansvar. Så den dårlige broa tåler i det minste 200 kilo uten nevneverdig knirking. Det knirket vel mest fordi det var litt kaldt. Lite med kjentfolk å møte, men det var da et par stykker som vi fikk ønsket "God jul". Så var det hjem til mer tv og Disneys jul. Rakk akkurat Snekker Andersen som nyinnspilling med skuespillere var egentlig ganske genial. I motsetning til mye annet som skal tukles med av tradisjoner som blir sendt.


Så samlet alle ungene seg til middag og gaveutdeling hos mamma og pappa. Kenneth, jeg, Merethe og Lita. Bildet ble tatt før middagen, for erfaringsmessig så er det noen som søler saus eller ribbefett på seg iløpet av middagen.


Fortsatt god romjul, og håper du ble godt fornøyd med det du fikk under juletreet i går.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...