tirsdag 6. oktober 2020

6. Nu börjar butikerna rusta för julen, vad tycker du om det?


Jeg liker godt jula, ikke alt det kommersielle rundt jula, men det å pynte litt hjemme med nisser. Det er liksom nisser som er jul. Ja også julekuler til å henge på treet.


Jeg synes det er fint at julepynten kommer i butikkene i god tid. Da kan man kjøpe litt pynt og komme i julestemning så en kan handle julegaver til sine nære.


Jeg synes ikke nisser må være rødkledde med rød nisselue for å være nisser. Det kan være like hyggelig med både blå og grå nissegubber. Om man starter jula litt tidlig har ikke noe å si. Det lyser opp i den mørke vinternatta. 


Det er ikke hvert år jeg har juletre inne, men jeg tror jeg skal ha det i år. Det lukter så godt når en får inn granbuska i stua. 


    
Jeg er med på den svenske bloggutmaningen til Orsakullan som jeg også var med på i juli. Høsten er en flott tid, men kan også bli lang når kveldene er blitt mye lengre på kort tid. Her ser du mine bidrag.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också julen och det ska vara tomtar lite överallt :D Jag har inte sett något julsortiment i affärerna än men det kanske mest beror på att jag så sällan går in i någon butik nu. Men det stör mig inte om de startar julhandeln redan nu.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er så hyggelig med lys både ute og inne

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...