tirsdag 6. oktober 2020

6. Nu börjar butikerna rusta för julen, vad tycker du om det?


Jeg liker godt jula, ikke alt det kommersielle rundt jula, men det å pynte litt hjemme med nisser. Det er liksom nisser som er jul. Ja også julekuler til å henge på treet.


Jeg synes det er fint at julepynten kommer i butikkene i god tid. Da kan man kjøpe litt pynt og komme i julestemning så en kan handle julegaver til sine nære.


Jeg synes ikke nisser må være rødkledde med rød nisselue for å være nisser. Det kan være like hyggelig med både blå og grå nissegubber. Om man starter jula litt tidlig har ikke noe å si. Det lyser opp i den mørke vinternatta. 


Det er ikke hvert år jeg har juletre inne, men jeg tror jeg skal ha det i år. Det lukter så godt når en får inn granbuska i stua. 


    
Jeg er med på den svenske bloggutmaningen til Orsakullan som jeg også var med på i juli. Høsten er en flott tid, men kan også bli lang når kveldene er blitt mye lengre på kort tid. Her ser du mine bidrag.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också julen och det ska vara tomtar lite överallt :D Jag har inte sett något julsortiment i affärerna än men det kanske mest beror på att jag så sällan går in i någon butik nu. Men det stör mig inte om de startar julhandeln redan nu.

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!