onsdag 14. oktober 2020

14. Berätta om något du gör på rutin.


Hele hverdagen min er en eneste stor rutine. Jeg står opp ti på seks, slipper ut hunder og går på badet for å kle på meg, så slippes hunder inn og får mat før jeg går på kjøkkenet for å spise frokost og smøre niste. Jeg drar til jobb ti over halv sju og starter jobbingen klokka sju. Lunsj halv tolv og klokka femten kan jeg dra hjem. 


På mandager handler jeg etter jobb og plukker opp Patran. Så er det hundelufting og middagslaging. Greit å sitte litt etter at en har spist, så ved halv seks tiden så er det ut med hunder for en tur slik at de får ut litt energi. Etter vel en timestid, kan jeg sige ned i sofaen eller gjøre litt forefallende husarbeide. Når hundene har fått lufteturen sin til kvelds ved halv ti tiden så tar jeg med meg ei bok og legger meg i badekaret en times tid før det er på tide å finne senga for kvelden. 


Alle dager er ikke like, men er de annerledes kommer det i tillegg til det som er vanlig en normal hverdag. I helgene så er jeg ofte på tur et sted med fotoapparatet om været er forholdsvis bra. Dagen blir i alle fall ikke tilbragt på sofaen. Da må det virkelig bøtte ned. Hvordan er din hverdag?
    
Jeg er med på den svenske bloggutmaningen til Orsakullan som jeg også var med på i juli. Høsten er en flott tid, men kan også bli lang når kveldene er blitt mye lengre på kort tid. Her ser du mine bidrag.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar rutiner och håller fast vid en del trots att jag inte arbetar. Det är bra att hänga upp dagarna på något så att man inte bara blir sittandes. Dina rutiner verkar fungera väldigt bra för dig och din flock :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Det blir enklere når en gjør det samme hver dag.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...