tirsdag 20. oktober 2020

#24 Refleksjoner


Det å ta et bilde er liksom ikke bare å knipse løs i hytt og pine. Denne kamerakuren har fått en til å bli litt mer bevisst på hva en tar bilder av. Man kan faktisk ta bilder av hva som helst og det kan bli riktig flotte bilder. Bilder som en ikke tror blir bra når en tar dem, men når en ser på de i etterkant så kan en ha fått fram detaljer man ikke har tenkt over tidligere.


 Fotografer refleksjoner. Ta bilder av forskjellige refleksjonstyper og la dette utgjøre hovedmotivet i bildet. Det er mange steder det er refleksjoner og noen ganger ødelegger de selve bildet, mens andre ganger kan de legge til noe ekstra som setter litt piff på bildet. 


Det ble brått vinter her. I går kveld la jeg om til vinterdekk på bilen og i dag snødde det da jeg skulle på jobb. Jeg liker vinteren jeg. Det er så mye mindre vasking av både hunder og golv når det blir hvitt på bakken og et par kuldegrader. Men den kom litt kjapt i år, jeg hadde et par fjellturer til jeg skulle tatt. Men forhåpentligvis så ligger fjellet der til våren igjen også.




1 kommentar:

  1. Ja, det är skönt när hundtassarna är rena på vintern. I ditt fall är det ganska många rena tassar att glädjas åt :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...