onsdag 14. oktober 2020

Steinkirkeruin

 

Steinkirkeruin har jeg tattbilder av ved flere anledninger tidligere, i de innleggene har jeg også tatt med litt bakgrunnshistorie. Er du interessert kan du jo lese dem her. Det er en ganske interessant historie, da denne kirken ble en ruin allerede på midten av 1700.  Folk kom for å hente byggesteiner om de trengte det.


Jeg parkerer alltid nede ved portnerboligene da disse ruinene praktisk talt ligger på gårdsplassen til et par hus. Det er ikke lange biten å gå opp.


Jeg var litt seint ute i høst, jeg hadde tenkt meg dit da bladene var gule og hang på buskene ennå. Men det rakk jeg ikke. Det regnet nok da de var som finest, for nå var alle blåst ned.


Bella er ikke så veldig velvillig på poseringer, men hun kommer seg fra gang til gang. Det skal jo litt til at alle er som Ronja, hun justerer seg ved det minste vink. Bella bare gjesper.


Skikkelig stressgjesping, så hun har godt av litt poseringer for å bli mer vant til det.


Tenk så gøy det hadde vært å fått med seg noen hit som likte å bli tatt bilde av. Det er en helt unik lokasjon for litt spesielle bilder som ikke alle har.


Det er et massivt byggverk som står igjen der. Lurer på hvordan den så ut når den var ny.


Bella blir som en liten veskehund. Vi var der en tur på søndag før vi dro videre for en runde elvelangs i Drammen. Jeg synes det er godt å være på tur der en ikke har vært så mye tidligere. Får litt inspirasjon til å ta bilder og kose seg med nye ting. Når en har med seg hund på tur er det så mange som stopper for å hilse på og prate litt. Alltid mye trivelige folk og det har Bella godt av.


I Drammen var det både unger og voksne, til og med noen i elektrisk rullestol som går fort. De hater sikkert noe spesielt, for den kjørte fra meg så lett som ingen ting. Bella fikk aldri nok, så hun satte seg og vendte den andre siden til.


Et par av disse bildene er jeg så godt fornøyd med at jeg kunne tenke meg å forstørre dem til å ha på stueveggen.


Lurer på om de har gartner her jeg, for det er en massiv plen og nesten ikke et blad som lå igjen der.


Du får bare si ifra om du vil bli tatt bilde av her, så stiller jeg opp som fotograf jeg.


Når bladene er borte så kan du skimte ruinene fra veien om du veit hvor de er.


Litt Ronja Røverdatter preg og kan minne om Mattisborgen.


Det mangler bare juvet som skiller den fra Borkaborgen


Alle gårder med respekt for seg selv har en allee, så når jeg har noe å si her, så blir det plantet en allee fra den ene enden av eiendommen til den andre. 


4 kommentarer:

  1. Jättefina höstbilder och ruinen ger en fin stämning till bilderna. Jag tycker att Bella är fin som fotomodell men kanske vill du ha någon mer lyhörd för hur du vill ha fotona :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er ikke så mye mimikk på Bella og hun er heller ikke så enkel å få til å se hit eller dit på kommando :)

      Slett
  2. Kjempefine bilder Lillan 🤗❤️

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...