fredag 2. oktober 2020

2. Hur många grader visar termometern hos dig idag?


Det har knapt vært to netter med kuldegrader på denne siden av sommeren. Det skal man vel være glad for, for ellers hadde det kommet godt med snø her. For en ting det har gjort i det siste er regnvær! Jeg er så lei dårlig vær, det vil si regnvær. Det trenger ikke være sol og mange varmegrader, bare det ikke er regn.

Gradestokken ser jeg ikke så ofte på, egentlig bare når jeg kjører bil. Da sitter den så lagelig til ved radioen. Den ligger på 10-12 varmegrader når jeg kjører til og fra jobb om ikke sola skinner. Men om en måneds tid så er datoen for å skifte dekk på bilen, så vinteren nærmer seg med stormskritt.

Jeg er med på den svenske bloggutmaningen til Orsakullan som jeg også var med på i juli. Høsten er en flott tid, men kan også bli lang når kveldene er blitt mye lengre på kort tid. Her ser du mine bidrag.

1 kommentar:

  1. Här har det inte heller varit några minusgrader än och det ser ut att fortsätta likadant. Men på fredag har jag en bokad tid för däckbyte så sedan kan vintern få komma :D

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!