lørdag 24. oktober 2020

Ei uke med snæp's


Søndag var det knallvær og du har sikkert lest om dagen jeg og Kjersti tilbragte ved Tyrifjorden. Den dagen kan du lese om HER om du er nysgjerrig.


For hver gang jeg sjekket Hr Yr på mandag så lovet han mer og mer snø, så da var det bare å planlegge dekkskifte når jeg  hadde plukket opp Patran, handlet inn middagsmat og ikke minst laget og spist den. Ulempen er å være mett, krøke rundt på uthusgolvet og skru 20 muttere ut og inn, løfte dekk av og på, krabbe rundt for å finne feste til jekken. 


Men jeg kunne ikke vente for lenge. Det er nemlig noe som heter kvelden og da er det ikke så veldig lyst lenger.


Tirsdag snødde og regnet det om hverandre, så det ble skikkelig griseføre. Hundene var godt fornøyd med å være inne når vi kom hjem. Det ble lesing og litt tv-titting før vi fant senga. 


Onsdag regnet det i bøtter og spann. Slapset ligger ennå, men det er vel bare et tidsspørsmål før det er borte det også. Jeg er så jævlig lei regn!!! 


Patran disket opp med hjemmelaget pizza til middag før hun spurte om jeg kunne kjøre henne til ei venninne. Kald beregning.


Torsdag fikk jeg gjort forholdsvis mye på jobben, oppdaget et par ting som ikke var på plass etter regnskapssystembytte. Jeg lager rekvisisjoner til vareprøver så analyser av foret kan blir sendt til laboratoriet i Tyskland. 


En snartur hjemom etter jobb for å fore hunder før jeg og Bella tok turen til Hønefoss igjen for å møte Kjersti og Frida for en liten sosialiseringsrunde i byen. Ikke et regndrøpp til tross for at det var meldt litt småregn. Så bar det hjem til Kjersti for  en bedre biffmiddag med bakt potet. Gud for en god middag, det var virkelig restaurantstandard på den middagen der altså. "Pampas2 Takeaway" er neste prosjekt i Borgergrenda. 


Feriedag ble det på fredag, og jeg har fortsatt mange feriedager igjen. Denne fredagen tilbragte jeg på Gjelleråsen hos Merethe og Marius. 


Jeg og Marius bedrev tiden litt med både shopping og turgåing. Alltid veldig trivelig å gå tur der en ikke pleier å gå tur. Artig å se nye områder som man bare har hørt om tidligere.


Godt med litt middagsmat før jeg og Bella satte kursen hjem igjen. Det var jo noen hjemme som ventet på mat også.


På kvelden ble det børsting av Bella. Spørs om det må bli bading av alle hundene snart, men jeg hadde håpet på snø så de holdt seg reine litt til og ikke bare ut dagen som man bader dem.


Ha en flott lørdag!



2 kommentarer:

  1. Ja, visst blir man trött på tövädret och regnet som gör snön slaskig och gångvägarna isiga. Men ni har varit ute på en del trevliga utflykter under veckan i alla fall och det är de man får försöka minnas.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja noe må man finne på. Ellers blir man fryktelig rastløs.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...