søndag 4. oktober 2020

Å bulle blei det

 

Når en nærmer seg 50 så burde man skjønne at når det legges opp til like "godsakerdager" så blir det gjerne litt sånn godsaker. Jeg hadde lest litt nedover denne lista over hvilke overskrifter det skulle dreie seg om i oktober. Så jeg kjøpte en bollepose når jeg var i Hønefoss i går. 


Når lukta av nystekte godsaker brer seg i huset, så skjønner en også at det ikke blir middag den dagen. Om en en litt småsulten så spiser en seg mett på varm gjærbakst som lukter himmelsk. Ja for har en sett alle sesongene av Lucifer så veit en hvordan det ser ut i både himmelen og i helvete. Helvete har vi på Sokna også, men der er det ikke fult så folksomt.


Når en nærmer seg 50 så veit man også at om man spiser for mye varm gjærbakst så får man vondt i magen. Man får skikkelig vondt i magen. Da smaker ikke disse kanelbullene så himmels lenger nei. Men hva skal man finne på da når det blåser og regnet fosser ned? Tror jeg gjør som Lurven og tar en bitte liten dubb. For jeg har jo tross alt passet på å gå en tur oppover Holleia på formiddagen så hundene skulle få løpe litt. Oliver ble også med på den runden. Han er seriøs den sprekeste katta jeg veit om. Han blir fornærmet om han ikke får være med på tur. 


Nyt søndagskvelden...




2 kommentarer:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...