onsdag 28. oktober 2020

Vi skal vel være med?

 

Fokuset på siste delen av Kamerakuren var meg selv. Så da var det ikke til å komme utenom da, om man skal bli ferdig med resten av boka. Kamera ble funnet fram, linsa pusset og fjernutløseren ble plukket med, samt stativet. Litt overraskende at alt var der jeg trodde det var, det er slett ikke hver gang skjønner du. Jeg har en viss oversikt, men noen ting blir lagt et kjekt sted, så jeg skal finne det igjen neste gang jeg skal bruke det. Det er derimot ikke like innlysende at dette kjekke stedet er like kjekt neste gang. 


Hundene mine er vel litt preget av hverdagen de lever under, for jeg hadde tenkt å ta bilde av meg bare. Først i det minste. Men når de ser kamera så veit de hvor de skal befinne seg. Er det en benk i nærheten så er det innlysende for dem å krabbe opp på den uten at de blir bedt om det. De var helt overbevist når jeg satte meg på benken i tillegg. Merkelig det der...


De har også skjønt at det er litt lurt med varierende poseringer, så når de ikke fikk nok ros så valgte de strategien "omposeringer"


Det resulterte i at det ikke var like enkelt for meg å bli med på bildet. Til daglig er det helt greit, men når jeg liksom skulle ta bilde av meg da ble det endel bilder som ikke ble fult så vellykket. Men vellykkethet er vel ikke hovedpoenget i denne Kamerakuren har jeg skjønt. 


Jeg burde bli flinkere til å ta bilder av meg selv, for da er det sikkert enklere å overtale andre til å bli tatt bilder av. Spørs om det må bli et mål til neste år. Ja for bare meg bilder i november, det kom litt brått på... selv for meg å være.


Jo flere som er med på bildet, jo vanskeligere er det å få alle til å se dit de skal. Det enkle med hunder er at de slipper å smile for at bildet skal bli bra. Holder liksom at tunga er inne i munnen.


Til slutt sa jeg meg fornøyd, puttet Ronja inn og tok med Tessy ut for en tur oppe i skauen. Vel utstyrt med heksehatter, heksekjøle og kost la vi i vei oppover i havna. Det er jo halloween snart og en kan jo ikke la en anledning gå fra seg for å ta litt annerledes bilder enn de en knipser til vanlig... kan man vel?





1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...