torsdag 8. oktober 2020

8. Just idag är jag…

 

Sliten etter mye overtid. Jobbing fra sju til halv seks, hjem for å lage middag, en times lufting av hunder. Da er det på tide å kunne slappe av og nyte litt tid i badekaret med ei bok, før det brått er på tide å legge seg. Det er stort sett sånn den siste uka har sett ut, ikke bare i dag. Men i morgen har jeg tatt meg en feriedag. Det skal bli riktig godt kjenner jeg. Om Hr Yr er enig med meg så har jeg endel planer i helga. Jeg kjenner at jeg må få litt energi nå, for nå er batteriene mine temmelig tomme. 

Det har vært veldig lite som har gitt påfyll den siste måneden, med alt dette regnet i tillegg til alt som ikke fungerer og egentlig ikke skjønner med det nye regnskapssystemet. Det er vel kanskje regnværet som er ekstra energislukende. Jeg er avhengig av å være aktiv en stund ute hver dag. Jeg tror nok jeg hadde vært ute hver dag om jeg ikke hadde hunder også, men ikke i regnvær. Det er det mest trøstesløse været som finnes og jeg blir skikkelig "sliten" av slikt vær. 


Man skulle vært Daisy og sjekket været fra stuevinduet. Om det var dårlig så kunne man bare snu seg og tusle tilbake til skinnfellen og sove noen timer til. Og akkurat i dag kunne jeg tenkt meg akkurat det. 

Jeg er med på den svenske bloggutmaningen til Orsakullan som jeg også var med på i juli. Høsten er en flott tid, men kan også bli lang når kveldene er blitt mye lengre på kort tid. Her ser du mine bidrag.

2 kommentarer:

 1. Flotte bilder !En fin liten pusekatt!Ja vi kan bli slitne av og til:)Jeg jobber 85% natt på en ruspost.Jeg trenger ikke si mer.Avogtil er en heeelt utslitt.Men det er og givende å arbeide med mennesker.Finn noe som gjør det kjekt på jobben.Så har du jo så mangen fine bilder til glede og inspirasjon for mangen i en krevende hverdag!Gå ut eller inn og foto masse!

  Takk for fint innleg!Inspirerende og ekte!

  Mvh Anita

  SvarSlett
 2. Vilka jättefina bilder på Daisy, särskilt den sista. Jag drunknar i hennes vackra ögon.
  Bra att du tar hand om dig och tar dig tid att njuta i badet med en bok. En extra ledig dag kan förhoppningsvis ge dig mer energi och jag håller tummarna för att solen tittar fram lite.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!