fredag 16. oktober 2020

#23 Finn dine styrker


På denne oppgaven strakk jeg ut en hånd for hjelp faktisk. Det ble oppfordret til det, for å få et annet perspektiv på ting, så da gjorde jeg det. Jeg kjenner at etterhvert som oppgavene kommer nå, så trenger de litt mer tankevirksomhet enn de har gjort tidligere. 

Har du noen styrker du ikke har vært klar over verdien av? Kan du spørre noen andre om dette, noen som kanskje ser dette tydeligere enn deg? Om en har en stor styrke man klarer å utnytte, så kan en leve med en god del svakheter. Absolutt alle har sin egen måte å se verden på, dette vil komme til syne i bildene vi tar.

Jeg sendte melding til tre venninner for å høre hva de hadde å si om meg. Svarene var i samme gata som det jeg hadde tenkt. Hvem eller hva hver enkelt svarte deler jeg ikke, men en konklusjon deler jeg. For det er det oppgaven går på. Hvordan jeg skal få det ned i bilder var heller ikke så veldig enkelt. Men jeg har nå gjort et forsøk.

Fysisk styrke, Egenrådighet, Handlekraftig, Selvstendig, Raus, Uredd, Omtenksom, Kaller en spade for en spade. Dette er vel egentlig ganske markante sterke sider som ikke er så enkle å bryte ned eller endre på. Derfor passer motivet jeg har valgt veldig bra synes jeg. 

2 kommentarer:

  1. Det stämmer bra med den uppfattning jag har fått av dig genom din blogg :D Bra illustration till styrkorna.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra at jeg står fram som jeg føler meg da ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...