fredag 23. oktober 2020

En mors bekjennelse


Ektemannen din er død, foreldrene hans klandrer deg. Våger du å fortelle hva som virkelig hendte? "Selv nå blir jeg redd når jeg tenker på han. Han er død, og jeg er trygg, men jeg er fremdeles redd.
Utad er Olivia og David et lykkelig, ungt ektepar med livet foran seg. Da datteren Zoe kommer til verden, blir tilværelsen enda mer perfekt. Men så dør David, og Olivia er i ferd med å bryte sammen. Hennes svigermor er knust etter sønnens bortgang, og hun klandrer Olivia for det som har skjedd. Men hva er egentlig sannheten om et ekteskap? Begge kvinnene sitter på dystre hemmeligheter om mannen som bandt dem sammen. Og begge vet at noe var alvorlig galt i forholdet mellom David og Olivia ...

Boka hopper mellom moren og kona til David. Moren starter med å fortelle om babyen og unggutten David fram til voksen  alder. Kona forteller i nåtid om hvordan hun kommer seg videre. En får ikke vite hva som har skjedd med David, men en får veldig mye bakgrunn på hvordan han var da han levde. Fasinerende bok som du aller helst bare vil lese videre i... du må jo få vite hva som egentlig skjedde.

Boka ble bare bedre og bedre og hadde en vanvittig slutt som du ikke hadde noe forutsetning for å se komme. Du fikk noen hint da det egentlig var litt som skurret, men hva resultatet ble var helt utenfor det en skulle tro. En ble skikkelig grepet da en leste boka og det er ikke ofte jeg tenker over en bok i etterkant som jeg er ferdig med. Absolutt verdt å lese om en liker bøker som bygger på psyken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...