lørdag 10. oktober 2020

10. Berätta om en plats som betyder mycket för dig…

 

Jeg har egentlig ikke noe plass som betyr mye for meg, men å være utendørs med dyr det setter jeg stor pris på. Jeg har alltid likt å være ute, men jeg har ikke sovet mye ute i voksen alder. Nei jeg vil helst hjem til senga mi når det nærmer seg kveld.


Når man er i nærheten av dyr så får man ene egen ro over seg synes jeg. Man kommer ikke langt med dyr om man stresser og maser, skriker og hyler. 


Om man er stille og rolig ute, så kan det hende at man får se forskjellige dyr også. Sånne dyr som har hele livet sitt utendørs. Er man riktig heldig så rekker man å knipse et bilde eller to av dem også. Da er det helt optimalt.
  Jeg er med på den svenske bloggutmaningen til Orsakullan som jeg også var med på i juli. Høsten er en flott tid, men kan også bli lang når kveldene er blitt mye lengre på kort tid. Her ser du mine bidrag.

1 kommentar:

  1. Det är skönt och livsnödvändigt att få vara ute men jag vill också sova hemma i min egen säng :D Jag har inte heller någon favoritplats men om jag får stå uppe på ett fjäll och se ut över vyerna, då är jag som mest lycklig :D

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!