søndag 20. juni 2021

Uka som gikk #24

sølete golden retriever

Om ingen andre er lykkelig, så er i det minste Hailey lykkelig...

Ukens eventyr
Ja jeg veit jeg har ganske tørr humor

Ukens irritasjon 

sølete golden retriever

Et bilde sier vel mer enn 1000 ord, golden retriever og søle... Hailey finner vann overalt, og når vi skal ned igjen fra en tur i havna så må vi gå over en liten del av jordet det ikke er sådd på...

Ukens arbeid 
Prøvd å bli mest mulig ajour før jeg skal ut i ferie ei uke. Mye å ta igjen når jeg skal jobbe igjen, for da er det ikke lenge før neste månedsavslutning.

vaniljesaus jordbær

På fredag var jeg innom hos bonden jeg skal passe dyrene for neste helg. En lett introduksjon så jeg regner med at det skal gå greit.

Ukens opptur 
Fredag etter jobb og jeg har en hel uke med ferie! Mange lange kvelder på verandaen med ei god bok har det også blitt denne uka. Litt småplanlegging for neste uke med Hr Yr på laget forhåpentligvis.

verandakos

Ukens anbefaling 
Prøv noe nytt som du aldri har gjort tidligere, kanskje du får en ny favoritt...

Ukens generelle tips 4 kommentarer:

 1. God ferie. Håper du og Hr.Yr har et bedre forhold enn det ser ut til at jeg har med Hr.Yr.

  SvarSlett
 2. Det regner fra seg i dag, tenker jeg…
  Sommersveisen klar allerede, jo! GOD FERIE

  SvarSlett
 3. Vilken ljuvlig vecka, gott och massor med glädje. Jag har också sådan humor. Tycker det är bra lätt till skratt är viktigt :D.

  SvarSlett
 4. Undrar om just golden retrivers har en förkärlek till lerbad. Mina har gillat det medan Kasper undvek att kliva i kladdigt underlag. Jag hälsade ju nyss på hos en kompis vars goldisar glatt dök ner i ett gyttjebad så kanske gillar rasen det eller så är det bara för att det är de jag har sett :D

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...