mandag 7. juni 2021

Endelig mandag
10 leveregler for å elske hverdagen og nå målene du har satt deg. Et liv består i snitt av 30 295 dager. De aller fleste av dem er hverdager. Likevel lever de aller fleste for helgene. De lever for fredag. Ifølge Petter Stordalen blir livet langt bedre hvis man lever for mandagene. Mandag er dagen for å skape, realisere og gi livet mening. Det er mandag som er dagen for å bygge drømmer. 

I ENDELIG MANDAG deler Stordalen teknikkene og levereglene som har gjort ham til en av Nordens mest fremgangsrike gründere og bedriftsledere. Levereglene er bygget på selvopplevde erfaring og med bred tilnærming til hvor man kan hente læring. Med kapitler som «Vær naiv», «Ikke følg drømmen», «Sørg for å alltid være den dummeste i rommet» forteller han hvordan du får det beste ut av både deg selv og menneskene rundt deg - hver dag.

Egentlig en bok om hverdags psykologi. Jeg har alltid hatt sans for Petter Stordalen det hjelper nok litt. Men han har en tankegang som er utenfor det vanlige A4, han har evnen til å se ting fra flere sider. Liker du Petter så er dette absolutt ei bok du bør lese.


1 kommentar:

  1. Ikke lest boka , men liker fyren :) Glad i mandager jeg..men fint med variasjonen hverdag og helg... :) Fin uke videre til deg <3

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...