lørdag 12. juni 2021

Det siste brevet fra deg


En lidenskapelig historie - en av Jojo Moyes største internasjonale bestselgere
Da journalisten Ellie ser gjennom gamle arkiver på jakt etter en sak, oppdager hun et intenst kjærlighetsbrev fra 1960. Ellie blir fanget opp i intrigene i brevet til tross for - eller kanskje på grunn av - sine egne romantiske forviklinger.

I 1960 våkner Jennifer på sykehus etter en bilulykke og husker verken ektemannen eller den personen hun pleide å være. Da Jennifer kommer hjem fra sykehuset, finner hun snart flere brev og begynner etter hvert å huske mannen hun var villig til å risikere alt for ... Ellie og Jennifers lidenskap, kjærlighet og tap blir vevd sammen i denne emosjonelle og medrivende historien fra verdensfenomenet Jojo Moyes.

Jeg hadde trodd boka handlet om nåtid med et lite innblikk i fortiden fra tid til annen, men det var så si bare fortiden. Boka hadde en opplagt slutt egentlig, ikke noe litt uventet tatt i betraktning de andre bøkene jeg har lest av Jojo Moyes. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!