onsdag 16. juni 2021

Mitt i livet…

bibel

Jeg vil ikke vær midt i livet. Midt i livet betyr at en er halvveis til slutten. Jeg vil ha mange år igjen, mange gode år... for å bli gammel tror jeg ikke blir så greit. Kroppen forfaller, kreftene forsvinner, synet blir dårligere og hørselen blir også dårligere. Man har ikke samme overskuddet og det blir forventet mer enn en kanskje synes er greit. 

Midt i livet betyr at man har opplevd halvparten av alt en skal oppleve, at en har møtt halvparten av de en skal møte, at en har gjort halvparten av det en skal gjøre. Hva har egentlig livet å tilby i sin andre halvdel? Jeg kommer ikke til å lære dobbelt så mye, jeg kommer ikke til å bli kjent med dobbelt så mange, jeg kommer ikke til å få så bratt læringskurve i livets siste halvdel.

tegneserie


Det er Sara Madeleine "Orsakulla" som har denne bloggutfordringen hver måned. Dette er temaene som skal skrives om i JUNI. Bli med du også da vel om du finner noen interessante temaer å skrive om...

2 kommentarer:

  1. Jag har förhoppningsvis passerat mitt-i-livet-punkten redan för jag vill inte bli nästan 120 år :D Någonstans 80-90 år känns bättre.Jag funderar inte så mycket på vad jag inte kan utan är glad för allt jag faktiskt kan och det gör att jag känner mig ganska tillfreds med att bli gammal :D

    SvarSlett
  2. I will be 70 in September and I'm happy with my age. I'm happier now than I was 20 years ago. You adapt to the new you. I embrace my age. I'm most happy.

    Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

    Have a fabulous day. ♥

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...