mandag 7. juni 2021

Spara eller slösa?

peon

Jeg sparer nok heller enn å sløse, jeg er litt sånn kjekt å ha person. Ting som ikke er helt har jeg ikke noe problem med å kaste, men ting som er fult brukbare de beholder jeg. Man kan jo få bruk for det en dag, ikke sant?

peon

Jeg plukker gjerne med meg ting andre skal kaste, jeg behøver ikke å trenge det der og da, men det kan være kjekt å ha. Jeg sparer penger, det er alltid kjekt å ha en liten back up slump om det er noe som ryker så det må erstattes. Eller om det er noe en har veldig lyst på, da kan man kjøpe det om man har spart seg opp litt.

peon

Men jeg kan også tenke "hva i all verden skal du med det der?" når andre har noe eller tar med seg noe. Ting som ikke ser bra ut, de tar jeg ikke med meg. Men mange har holdningen om at alt kan repareres... nei alt kan ikke repareres. Noe må faktisk kastes.

peon

Det er Sara Madeleine "Orsakulla" som har denne bloggutfordringen hver måned. Dette er temaene som skal skrives om i JUNI. Bli med du også da vel om du finner noen interessante temaer å skrive om...

2 kommentarer:

  1. Jeg både sparer og sløser, og da blir det fort for mye ting. Min mann er god til å kaste ting, og noen ganger litt for god ;)
    Men noen ganger må en kaste ting, og da er det fint at noen klarer det.

    SvarSlett
  2. Så länge jag tycker att jag har tillräckligt mycket sparat så att jag klarar mig om det händer något relativt stort så kan jag unna mig att slösa lite. Men det blir inte så många saker utan mer upplevelser som jag kostar på mig. Enligt mig är det inte att slösa utan att använda pengarna till något bra :D

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...