tirsdag 21. juli 2020

Berätta om en lek du ofta lekte som barn…


Jeg er ikke oppvokst der det var mange unger. På hele barneskolen, som nå er nedlagt, var vi 20 unger mer eller mindre.. Jeg hadde ei nabojente som var to år yngre enn meg. Vi var vel nesten like mye uvenner som venner. Tror ikke vi var i en hel bursdag hos hverandre noen gang. Ddet endte stort sett opp med at den ene dro hjem før kakene ble servert. Men når vi var venner så leika vi ganske bra sammen. 

Vi hadde hver vår leikestue hvor vi hadde dukker. På sommeren syklet vi fram og tilbake til hverandre og var på besøk i leikestuene. Laget sandkaker og liksom kaffe. Passet dukkene til hverandre når vi liksom hadde noen ærend i "byen", vi hadde liksom navn og liksom mann. På vintern leika vi inne med dukker. Men vi var veldig mye ute på ski og kjelke. Var inne for å spise hos hverandre før vi dro ut igjen ed tørre klær.

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

2 kommentarer:

  1. Min syster var nog min mesta lekkamrat, hon var ett år äldre och är tyvärr bortgången nu. Vi lekte mycket med våra hundar, hade en släde som en av de fick dra. På sommaren var det mycket lekar vid havet.

    Sv: Förra sommaren var jag här på Öland under Juli, men innan dess brukade jag vara här på försommaren, innan alla turister kommit. Jag gillar också att semestra under annan tid.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg hadde ingen hunder og ingen søsken. Godt du hadde noen å leike med.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...