fredag 3. juli 2020

Mina sommarskor är ett par…


Aller helst går jeg uten sko om sommeren. Jeg elsker å gå med bare føtter. På vinteren går jeg mye barbeint inne, men sommeren har jeg bare sko når jeg er borte, eller skal på tur med hundene. Hjemme her bruker jeg crocks, de er gode å gå med og enkle når en skal ta dem av. På jobben bruker jeg joggesko, men er det veldig varmt bruker jeg lette tøysko. Jeg har alltid sko som er tette i tuppen slik at ikke grus og små steiner smetter inn i skoene.

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

1 kommentar:

  1. Åh skulle vilja vara sådan som kunde gå barfota. Jag gjorde det som barn, men så klev jag på ett bi och hela foten svullnade upp. Visade sig att jag är allergisk mot bistick :(. Så vågar inte gå utan skor fastän jag älskar det :).

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...