mandag 6. juli 2020

Rötmånad är något som jag tycker är…


Her må jeg si jeg var lettere usikker på hva det var jeg skulle mene noe om. Ikke ble jeg veldig mye smartere av Hr Google heller, en melding til ei som bor i Sverige og fikk til svar "August-september da alt råtner lett og bananflua kommer. Den måneden det er størst risiko for infeksjoner ved feks kastrering. Da gresset råtner i bunnen når det blir langt osv " Så og koble dette til juli skurret litt for meg egentlig.

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

2 kommentarer:

  1. Nej, det kan inte ha varit lätt att förstå men jag tror att det är ett lite flexibelt tidsbegrepp. Något år har rötmånaden infallit i juli och ibland är den i augusti. När det är långvarigt väldigt varmt och mat förstörs/ruttnar väldigt fort.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...